Nestretli ste náhodou nezvestnú dievčinku z Galanty?
01 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Polícia po nezvestnej tinedžerke z Galanty vyhlásila celoštátne pátranie. 

Otec má veľmi nepríjemné podozrenie.

Sára Farkasová 

V sobotu, 29. januára okolo 14. hodiny otcovi oznámila, že ide "o pár ulíc" ďalej, navštíviť rodinu. K príbuzným však neprišla, no polícia má od otca informáciu, že tinedžerka by sa mohla zdržiavať v Kroměříži, v ČR.

Popis hľadanej

Mladistvá Sára Farkasová z Galanty je 165 cm vysoká, má čierne dlhé vlasy, hnedé oči. Z domu odišla v dlhých zelených šatách, v čiernom kabáte s kožušinou a na na nohách mala obuté čierne čižmy na nízkom opätku. Nosí výrazné zlaté náušnice v tvare kruhu.

Ak ste Sáru videli, kontaktovala vás cez sociálne siete, príp. poznáte osobu, s ktorou je v pravidelnom kontakte, všetky informácie nám pomôžu nezvestnú osobu rýchlejšie vypátrať.

Polícia a hlavne rodina ďakuje za zdieľanie

Zaočkovaní pred viac ako deviatimi mesiacmi sú úradne nezaočkovaní
Platnosť očkovania sa skrátila na deväť mesiacov. Informuje TA SR. Platnosť očkovania proti ochoreniu COVID-19 sa od utorka skrátila z jedného roka na deväť mesiacov po poslednej dávke. V prípade režimu na hraniciach zmena nastane od piatka 4.... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.