Ďalšia významná posila protestov
01 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Aktívny starosta obce Dvory nad Žitavou Branislav Becík na svojom facebookovom profile zvloáva ľudí na protest pred Národnou radou Slovenskej republiky. Tento raz ho organizuje Združenie miest a obcí Slovenska, ktorého návrhy a pripomienky vláda dlhodobo ignoruje.

Protest sa bude konať túto stredu 2. 2. 2022 o 11.00 pred Úradom vlády, v čase, keď bude vláda rokovať. Protest zvoláva jedna z najväčších organizácií, ZMOS, ktorý bol doposiaľ dôležitým partnerom pri rokovaniach s politickou mocou.

Odporcovia vlády a opozícia, Svätoplukove prúty vám nič nehovoria? Koalícii ano.
Kedysi bolo súčasťou vyučovania literatúry v školách viacero literárnych diel, ktoré na deti zapôsobili a dali im veľa poučení do života. Boli iné ako dnešné gýčové a prvoplánové príbehy založené na nepravdepodobných situáciách, ktoré namiesto... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Ján Papuga

„Kto má čas, kto má chuť a kto hlavne nie je spokojný so súčasnými opatreniami, ktoré nemajú nič spoločné s racionálnym prístupom k slovenskému národu – príďte nás prosím podporiť na verejný protest do Bratislavy - Námestie slobody č. 2. Ja tam určite budem,“ vyzýva Becík.

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.