Slovenská vláda disponuje účinnou zbraňou proti ruskej armáde! A ani o tom ešte nevie
31 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Že by nová rošáda vo vláde? Exmoderátorovi hlavných správ a politikovi Karolovi Farkašovskému sa zdá, že Slovensko má po televíznej nedeli dve nové vševedúce tieňové ministerky obrany - Veroniku Remišovú a Janku Cigánikovú.

Nové tieňové ministerky obrany

"Ako divák vysoko hodnotím – že pri plamenných rečiach im neprišlo na um vyhrážať sa Rusku. Ostalo iba pritom, že vraj ukrajinský národ sa sám rozhodne, či vstúpi do NATO, ktoré ho údajne musí prijať a že my sme toho času v nebezpečenstve," konštatuje vo svojom statuse na sociálnej sieti Farkašovský.

Obe adeptky síce podľa neho majú štrbavé argumenty, ale podrezané jazyky, nacvičené formulácie a hádať sa dokážu ostošesť ako kofy na trhu. "Mohli by dostať hodnosť vojačka - guľometčík. Na ich slovnú paľbu sa totiž aj chlapi - televízni moderátori len bezradne prizerali," nešetrí slovami chvály na adresu Remišovej a Bittó Cigánikovej ostrieľaný moderátor.

Papalášstvo mu zrazu neprekáža? Hamran vodu káže, víno pije!
Čo mu kedysi prekážalo, dnes sám praktizuje! Štefan Hamran odcestoval na dovolenku v luxusnej limuzíne. Dokonca aj so svojou podriadenou! Kam teda zmizla jeho kritika papalášstva? Na blahobyt sa ľahko zvyká Dočasne poverený prezident... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Postrach ruskej armády

Podľa Farkašovského by od strachu pred ich argumentáciou možno aj ruská armáda zutekala ...."A keby ešte zovreli aj pästičky s nalakovanými nechtami a spojili svoje hlboké vedomosti o armáde, stíhačkách, migoch, F 16-kach, servisných technikoch a obranných zmluvách, interpretačných dodatkoch – no neviem, neviem ....," zamýšľa sa.

"Náruživou recitáciou vymazali aj toho, čo sa hrá na ministra teraz," uzavrel Farkašovský.

AKTUALIZOVANÉ! Hnutie Republika podporuje "Konvoj za slobodu na Slovensku!" a pridáva sa ŽIVOT- NS
K podpore sa pridal aj Tomáš Taraba, predseda strany ŽIVOT- NS Po našej nedeľnej informácii o tom, že sa chystá Konvoj slovenských vodičov za mier, sa k podpore pripojilo aj hnutie Republika. Milan Uhrík vo svojom statuse v krátkosti vyjadril... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Ivan Mihale

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.