Europoslankyňa Monika Beňová ukázala svetu vôbec prvú fotku svojej vnučky (FOTOGALÉRIA)
01 | 02 | 2022 I Norbert Pančík

Sympatická europoslankyňa Monika Beňová v roku 2020 porodila dcérku Leu. Dôvod na radosť je tu opäť a z jej syna je čerstvý otecko malého dievčatka menom Lara. Z Moniky Beňovej je už hrdá babka, a pred niekoľkými hodinami dokonca zverejnila prvú fotografiu svojho vnúčatka.

Informáciu o prírastku do rodiny sa europoslankyňa Beňová pochválila už pred niekoľkými dňami. „Tak som vystúpila z lietadla v Bruseli a hneď mám aj prvú vnučku na svete. Larinka sa narodila dnes večer, má 2770g a meria 48cm," ,uviedla.

Ďalej celá dojatá opisuje svoje emócie „Vitaj na svete miláčik náš. Sme nesmierne šťastní a sme veľká rodina s krásnymi deťúrencami a to je najviac na svete. Dnes by mal môj nebohý otec tiež narodeniny tak verím, že sa aj s maminkou tam hore tešia z pravnučky," napísala.

Došlo aj na porovnávanie dcérky a vnučky.Beňovej dcérka Lea mala po narodení výšku 48 cm a hmotnosť 2,9kg. Najnovšie sa europoslankyňa pochválila aj vôbec prvou fotografiou vnučky. „Larka je taká princezná z hrášku. Už sme ju boli aj pozrieť," podotkla pod fotografiou.

"Na Slovensku sledujeme prerastanie politiky, biznisu a organizovaného zločinu"
"Úkladná vražda, alebo samovražda. Smrť exšéfa rozviedky vzbudzuje znepokojenie." Píše český web echo24.cz. Ide o týždeň známu kauzu smrti niekdajšieho šéfa vojenskej rozviedky Petra Bučku. Kým tieňový premiér a hlavný ideológ vládnej koalície... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

instagram/monicabenova
instagram/monicabenova
instagram/monicabenova
instagram/monicabenova
instagram/monicabenova