Sexi Frantová už svadobné šaty má! Rozhýbe sa ale Danko? (FOTOGALÉRIA)
30 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Politik a redaktorka! Turbulentný vzťah lídra SNS Andrea Danka a redaktorky spravodajskej televízie Simony Frantovej sleduje snáď celé Slovensko. Nikto však nikdy nevie, či sú spolu, alebo nie. Simona má svadobné šaty už odskúšané, čo na to jej frajer?

V roku 2017 sa prekvapujúco ukázali v spoločnosti ako párik, ale o tri roky neskôr sa už šuškalo o ich rozchode. Nikto z nich však túto informáciu nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. Isté je, že expredseda parlamentu ďalej sleduje všetko, čo sa okolo jeho lásky deje. Neunikla mu ani účasť krásky v zaujímavom projekte, píše portál 1pluska.sk.

Danko sa nevyjadruje

Zo sexi Frantovej urobili krásnu nevestu z Važca. Fotografie z dokumentačného fotografovania, kde sa Simona predstavila v tradičnom važeckom svadobnom kroji sa objavili aj na sociálnej sieti.  

„Prepáčte, ale k otázkam súkromného charakteru sa vyjadrovať nebudem,“ povedal Danko a otázky o ich vzťahu odmietol akokoľvek komentovať.

Jasmina ukázala zadoček na zahryznutie! (FOTO)
Rodinka Vrbovských sa vybrala na mesiac na prekrásny ostrov Maurícius. A Jasmína dokazuje, že postavičku má tip-top. Jasmina Alagič Vrbovská (32) sa spoločne so svojím manželom rapperom Patrikom Rytmusom Vrbovským (45), synom Sanelom (2,5) a... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Hrajú divadlo?

Redakcia plusky však má informácie z prostredia dvojice, že hoci to vyzerá tak, že títo dvaja sa rozišli, nie je to pravda. Sú stále spolu, ale s ohľadom na prácu Simony, ktorá je novinárka, sa tvária, že ich partnerský vzťah skončil. Hrajú skrátka divadlo.

Žiadne spoločné fotografie na sociálnej sieti, ani účasť na akciách. O fotografiách Simony v svadobnej kvetinovej parte Danko údajne vie a páčia sa mu.

Svadobná parta

K fotografiám a foteniu sa však vyjadrila samotná Frantová. „Bol to krásny zážitok plný emócií. Važecká svadba v minulosti trvala štyri dni a hodovalo na nej pol dediny. Pre túto obec je typická práve krásna, bohatá parta, ktorou sa mohla ozdobiť len "čistá“ nevesta. Prespanky, teda slobodné matky, už museli mať „rožkavý“ čepiec alebo šatku, sypala odborné informácie Simona, ktorá k folklóru má určite blízko, keďže jej starkou je etnografka a speváčka ľudových piesni Darina Laščiaková. 

Simona Frantová
Simona Frantová
FB/Simona Frantová
Simona Frantová
Simona Frantová
FB/Simona Frantová
Andrej Danko a Simona Frantová
Andrej Danko a Simona Frantová
Zdroj: FB/Simona Frantová
Simona Frantová
Simona Frantová
Andrej Danko a Simona Frantová

Nielen Kavaschovú vydierajú pre intímne fotky! Neuveríte, na ktorú DIVU si trúfli!
Slovenským šoubiznisom otriasa poriadne nechutný prípad vydierania. Obeťou je Dominika Kavaschová, ktorá však vydieračovi urobila škrt cez rozpočet. Nepríjemnú skúsenosť zverejnila. Čo je ale horšie - s niečim podobným sa stretli aj ďalšie známe... Čítať ďalej
29 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.