Nielen Kavaschovú vydierajú pre intímne fotky! Neuveríte, na ktorú DIVU si trúfli!
29 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Slovenským šoubiznisom otriasa poriadne nechutný prípad vydierania. Obeťou je Dominika Kavaschová, ktorá však vydieračovi urobila škrt cez rozpočet. Nepríjemnú skúsenosť zverejnila. Čo je ale horšie - s niečim podobným sa stretli aj ďalšie známe dámy.

Dominika Kavaschová rozhodla, že sa na sociálnej sieti podelí o nepríjemnú skúsenosť so svojimi fanúšikmi. Veď aj to sú veci, pred ktorými treba varovať, hovorí Dominika Kavaschová. 

Niekto mal jej intímne fotky

"Pred pár dňami mi niekto napísal na instagrame správu. Všimla som si až neskôr, že je to staršia správa, no prečítala som si ju iba pred pár dňami. Osoba v nej tvrdila, že má moje intímne fotky," hovorí D. Kavaschová.

"Úplne som to odignorovala, pretože som si vtedy vôbec neuvedomila, že mám nejaké intímne fotky, ani mi to nenapadlo, neriešila som to. A o pár dní mi tento človek poslal fotky a vtedy som si uvedomila, že mám také fotky," zverila sa herečka. Bola si istá, že spomínané fotky vymazala a netuší, ako sa k nim odosielateľ dostal.

Kontroverzné fotenie? Na rozruch okolo Emmy Čaputovej majú odborníci jasnú odpoveď! (FOTOGALÉRIA)
Tá si zase dala! Na dcéru prezidentky Zuzany Čaputovej Emmu (17) sa najprv vzniesla vlna chvály, keď sa jej podarilo presadiť do modelingu, teraz ale naopak schytáva kritiku: pre magazín Vogue totiž pózovala s pornohercom! Informuje... Čítať ďalej
29 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Nie je to dobrý pocit

Pripúšťa, že na fotkách nie je nič strašné, no predstava, že si niekto prezerá jej intímne fotky jej vôbec nie je príjemná. Práve preto sa rozhodla o celej veci hovoriť verejne. Prezradila aj to, že osoba ju vydiera a ide o dosť veľkú sumu. Netuší zatiaľ, ako bude situáciu riešiť, no každopádne vyzýva ľudí, aby si na podobné záležitosti dávali veľký pozor.

Vydierači si trúfli aj na divu slovenského šowbizu

Presne s tou istou výzvou a, žiaľ, aj skúsenosťou sa o pár hodín neskôr ozvala na Facebooku cez profil jej partnera Braňa Kostku aj Zdena Studenková. 

"Ja som tiež dostala niekoľko výhražných mailov, že na mňa niečo majú, že mám zaplatiť určitú sumu. Nie som si vôbec vedomá toho, že by niekto mohol mať nejaké moje fotografie, ktoré by boli takého druhu, ako spomínala Dominika. Napriek tomu si myslím, že je hrozné, že ten človek to skúšal aj na mňa," hovorí vo videu nahnevaná herečka. Priam ju urazilo, že si niekto myslel, žeby bola taká hlúpa a naletela by.

"Pridávam sa k tomu, čo povedala Dominika a vyzývam ľudí, aby boli obozretní a dávali si pozor, čo si nahrávajú a čo zdieľajú," apelovala Studenková aspoň na verejnosť.

Kavaschová: Pocit, že si niekto prezerá moje intímne fotky je hnus!
Vlastne aj sama uvažovala, či to má urobiť. Nakoniec sa Dominika Kavaschová rozhodla, že sa na sociálnej sieti podelí o nepríjemnú skúsenosť so svojimi fanúšikmi podelí. Veď aj to sú veci, pred ktorými treba varovať, hovorí Dominika Kavaschová.... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.