Jasmina ukázala zadoček na zahryznutie! (FOTO)
30 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Rodinka Vrbovských sa vybrala na mesiac na prekrásny ostrov Maurícius. A Jasmína dokazuje, že postavičku má tip-top.

Jasmina Alagič Vrbovská (32) sa spoločne so svojím manželom rapperom Patrikom Rytmusom Vrbovským (45), synom Sanelom (2,5) a najlepším kamarátom, vizážistom Milanom, vydali na dovolenku na Maurícius, všimol si český denník Blesk.

Jasmina na dovolenke v exotickom raji nezaháľa a zverejňuje naozaj skvostné fotky. Raz je to spoločná fotka s manželom a synom v blízkosti vodopádu, inokedy zase z lode, len v plavkách.

Jasmina s Patrikem a synem Sanelem na dovolené na Mauriciu

Zdroj: IG/JA

 

Niet divu, že ju fanúšikovia zahrnuli pochvalnými komentármi. Rytmusova ženuška totiž skrýva pod šatami výstavnú postavičku.

Zdroj: IG/JA

Dva a pol roka po pôrode syna Sanela je späť v parádnej forme. Aj keď moderátorka nie je typ, čo by sa trápil v posilňovni, alebo sa zásadne obmedzoval v jedle, tak telo má parádne.

Štát minul milióny za letenky: Komu sa najviac skladáme na výlety?
Takí rozcestovaní aj počas pandémie! Medzi uzatvorenými zmluvami za posledné dni a mesiace pribudlo viacero rámcových dohôd medzi štátnymi orgánmi a sprostredkovateľmi na kúpu leteniek. Dokopy ide o zmluvy za milióny eur! Ktoré destinácie budú... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.