Drucker vyzýva Lengvarského: Zodvihne šéf rezortu zdravotníctva hodenú rukavicu?
31 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Komu slúži minister Lengvarský? Toto sa pýta vo svojom statuse na sociálnej sieti jeho predchodca Tomáš Drucker. Podľa neho sa zdá, že počínanie  Lengvarského v prípade Rázsoch nie je iba neschopnosť. Začína mať pocit, či to nie je úmysel!

Vyhodené stovky miliónov z nášho vrecka

"Minister už takmer rok kľučkuje, spochybňuje záväzky vlastnej vlády, že do roku 2025 budú Rázsochy postavené," upozorňuje Drucker.

"Ale čo je najhoršie, on verejne priznáva, že namiesto toho, aby sa poctivo venoval výstavbe "univerzitnej" nemocnice (teda takej, ktorá nie je iba pre pacientov, ale aj na vzdelávanie lekárov a sestier), tak dookola koketuje s možnosťou kupovania súkromnej nemocnice, ktorú podľa jeho vlastného návrhu by ani len nemal pod kontrolou, lebo by ju prenechal naďalej súkromníkovi," konštatuje exminister a líder Dobrej voľby. 

"Teda za “nič” niekomu poslať stovky miliónov a pri tom sa vykašlať na vzdelávanie lekárov. To je absurdné a aj drzosť," myslí si Drucker.

Laššáková: Prezidentkin výletík je ukážkovým príkladom dvojakého metra (FOTO)
S Ruskom sa nebavíme, lebo Putin kašle na ľudské práva. S čínou sa nebavíme, lebo potlačuje ľudské práva. Spojené arabské emiráty sú síce učebnicovým príkladom potláčania ľudských práv, no to prezidentke zrejme nevadí! Na dvojaký meter poukazuje vo... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Lex Rázsochy sa nekonal

Podľa politika táto vláda sľubovala a zaviazala sa, že príjme osobitný zákon Lex Rázsochy, ktorým urýchli výstavbu univerzitnej nemocnice na Rázsochách.

Realita? Zákon nie je, prešli takmer dva roky a s Rázsochami sa ani nepohlo. A najnovšie minister tvrdí, že sa to nedá zvládnuť. Isteže sa nedá, keď sa nechce, je presvedčený Drucker.

"Vyzývam ministra Lengvarského na debatu. Nech povie, kam pôjdu peniaze z plánu obnovy a čo konkrétne urobil pre to, aby sa dostavali Rázsochy. Bolo by užitočné, keby niektorá z televízií takúto diskusiu zorganizovala," vyzval exminister ministra na dialóg pred kamerami. Zodvihne Lengvarský hodenú rukavicu?

Pre vládu prekvapivý prieskum: Slováci vinia za napätie viac USA a NATO než Rusko
Politici by si mali konečne začať všímať nálady Slovákov! Tí totiž za narastajúce napätie na rusko-ukrajinskej hranici a v Pobaltí zväčša vinia USA a NATO a nie Rusko. Už vláda chápe tú nevôľu k dohode s USA? Politici by sa mali začať riadiť vôľou... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.