Becík: Politici nás už vidia vo vojne! Kde máme teda manuál civilnej obrany?
30 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Bude vojna! Len takto si Naď s Korčokom vedia obhájiť nezmyselnú zmluvu s Amerikou! Takto sa rozohnil vo videu na sociálnej sieti starosta obce Dvory nad Žitavou a hlasák Branislav Becík. Kde potom máme my, ľudia v prvej línii - starostovia a primátori - nariadenia Krízového štábu slovenskej republiky? Pýta sa logicky.

"Máme za sebou nedeľné politické relácie, a teda herecké výkony koaličných politikov typu Remišová a spol. Vyjadrovali sa aj k zmluve s USA a popisovali situáciu na Ukrajine, akoby tam už bola reálna vojna," približuje nedeľné poludnie na obrazovkách slovenských televízií Becík.

Konflikt vytvárajú sami

"Cez týždeň nám to aj Naš s Korčokom pompézne popisovali na tlačovej konferencii po zasadnutí bezpečnostnej rady štátu, a to presne ako vo Švejkovi, keď kričali ´Bude vojna!´. Je zaujímavé, že sám ukrajinský prezident Zelenský poprel hroziaci konflikt zo strany Ruska a ostatné krajiny EÚ, ktoré sú členmi NATO, sa taktiež k tomu vyjadrujú veľmi zdržanlivo a skôr tlmia nezmyselné bičovanie vášní," konštatuje hlasák.

Ale podla Becíka naši politici a odborníčka na poťahovanie s bábkami nás už vidia vo vojne. "Je smutné, že práve naši vládni politici idú svoj chybný krok, teda zmluvu s Amerikou, obhajovať konfliktom, ktorý v podstate vytvárajú sami, a to podpisom zmluvy s USA," hovorí.

Sumár toho, čoho sa Slovensko vzdáva podpisom zmluvy s USA, je nekonečný!
To vážne? Poradca europoslanca Milana Uhríka a člen predsedníctva strany Republika Marián Ďuriš vymenoval 23. bodov. Sumár toho, čoho sa Slovensko vzdáva a čo prezidentka a vláda podporuje pri podpísaní dohody s USA. Tak ešte raz: To... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Kde máme nariadenia krízového štábu?

A kladie logické otázky: "Ak by naozaj hrozil konflikt, kde potom máme my, ľudia v prvej línii - starostovia a primátori - nariadenia krízového štábu? Čo nám odporúča bezpečnostná rada štátu? Kde máme manuál, ako postupovať? Ako postupovať s prípadnými emigrantami z Ukrajiny? A koľko ich vlastne bude? Tisíc, desaťtisíc, stotisíc?"

Kde máme dať utečencov?

No s tým ešte neskončil, lebo starostovia, primátori a prakticky celá samospráva s otázkami pokračuje. "Kde je teda príprava civilnej obrany? Kde máme dať utečencov? Máme začať pripravovať telocvične alebo triedy v školách? Máme zabezpečiť spacáky, nakupovať trvanlivé potraviny? Čo máme vlastne robiť? A od kiaľ k nám vlastne budú utečenci prichádzať? Zo severu alebo od Maďarska?"

D. Kramplová (SNS): Žiadame vojenskú neutralitu!
Členka predsedníctva SNS Dagmar Kramplová sa na svojom facebookovom profile vyjadrila k snahám vlády vpustiť na naše územie cudzích vojakov. Jej článok je uvedený naliehavým titulkom: Odmietame cudzích vojakov pod velením NATO na Slovensku -... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Očividne tých otázok je viac ako dosť, no naša vláda podľa Becíka mlčí. "Nič. Absolútne nič, milí priatelia. Žiadny manuál, iba stršenie národa!"

Vrtieť psom

"Pýtam sa vás, členovia vlády, o čo vám vlastne ide? O vyvolávanie strachu medzi ľuďmi a odpútavanie pozornosti od vašich každodenných fatálnych zlyhaní? Lebo o pokoj medzi ľuďmi a mier vám určite nejde. A to vedia aj tie deti, ktoré ste zneužili vo vašej chrapúňskej kampani," zakončil Becík svoju ohnivú reč na videu.

Chcete vedieť, kto je vo vláde najjednoduchšia forma existencie?
Dvojpercentná Remišová každú nedeľu trávi v telke, aby ukázala celému Slovensku, že v okolitých galaxiách neexistuje jednoduchšia forma existencie! Tak takto ohodnotil v statuse na sociálnej sieti vystúpenie líderky Za ľudí Veroniky Remišovej v v... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.