Chcete vedieť, kto je vo vláde najjednoduchšia forma existencie?
30 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Dvojpercentná Remišová každú nedeľu trávi v telke, aby ukázala celému Slovensku, že v okolitých galaxiách neexistuje jednoduchšia forma existencie! Tak takto ohodnotil v statuse na sociálnej sieti vystúpenie líderky Za ľudí Veroniky Remišovej v v diskusnej relácii RTVS o 5 minút 12 opozičný poslanec Ľuboš Blaha.

Porazila by aj meňavku

"Dlho bola favoritom meňavka, ale po ostatných výkonoch Veroniky s hanbou ušla z bojového poľa - na Vasilisu sa nikto nechytá," pravdepodobne sa uchechtával pri obrazovke Blaha. 

"Dnes tuná šampiónka zadrela napríklad takéto o ukrajinskej suverenite - "ukrajinský ľud sa môže rozhodnúť a NATO musí túto požiadavku prijať". Čiže ak NATO neprijme Ukrajinu, lebo z toho hrozí vojna s Ruskom, tak tým porušuje ukrajinskú suverenitu. A keď do Bezpečnostnej rady OSN neprijmeme Zimbabwe, tak sme zničili ich zvrchovanosť. 9 z 10 meňaviek práve puklo od smiechu," približuje svojim čitateľom Blaha múdrosti podpredsedníčky vlády.

Lady Plha

"Pamätáte si scénu z Marečku podejte mi pero, ako učiteľ na hodine matematiky vysvetľuje žiakovi, že nemôže len tak nakresliť uhol?A potom sa prihlási spomalený Plha a spýta sa presne na to, čo učiteľ pred troma sekundami vysvetlil. Veronika to dnes dala na Plhu," píše smerák a vysvetľuje ďalej.

Remišová o amerických vojskách na Slovensku: Nevidím v tom žiadny problém!
Nevidím problém v prítomnosti amerických vojsk na Slovensku! Takto reagovala podpredsedníčka vlády Veronika Remišová v diskusnej relácii RTVS o 5 minút 12 na situáciu na hranici medzi Ukrajinou a Ruskom. Televízie Remišovej ulahodili Líderka Za... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

"Dva dni dozadu v RTVS jasne vysvetlili, že môj výrok z roku 2019 bol liberálnymi médiami vytrhnutý z kontextu a išlo o čistý hoax, pretože Ľuboš Blaha vždy bojoval proti americkej dohode. Ale tuná Lady Plha sa prihlási a ten istý výrok zopakuje - a ešte sa zatvári, že aká intergalaktická múdrosť z nej vychádza," skonštatoval Blaha.

"Milá Veronika, mám také malé odporúčanie. V dobrom. Robte to, čo viete. Veronika je odborníčka na Filmárika a Filmušku. Vráťte sa k svojmu pôvodnému povolaniu a prosím, prestaňte už trápiť Slovensko svojou nekonečnou hlúposťou. Ďakujeme. Už sa fakt nevládzeme smiať...," nedalo Blahovi na záver.

O čom sa mlčí? Lekár si posvietil na vakcínu Pfizer. Vyšli najavo mrazivé podrobnosti!
Očkovať sa, či neočkovať experimentálnou vakcínou od Pfizeru zvanou Comirnaty? Je skutočne bezpečná a účinná? V rozhodovaní vám môže pomôcť lekár a psychológ Vratislav Kalenda, ktorý v rozhovore pre české Parlamentní Listy popísal informácie v... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.