D. Kramplová (SNS): Žiadame vojenskú neutralitu!
30 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Členka predsedníctva SNS Dagmar Kramplová sa na svojom facebookovom profile vyjadrila k snahám vlády vpustiť na naše územie cudzích vojakov. Jej článok je uvedený naliehavým titulkom: Odmietame cudzích vojakov pod velením NATO na Slovensku - žiadame slovenskú vojenskú neutralitu!

Po ďalších vyjadreniach ministrov Naďa, Korčoka a amerického prezidenta Bidena je zrejmé, že NATO a USA v obsadzovaní východnej Európy neprestane. „Proti tomuto musíme nahlas vystúpiť, a preto prišiel čas opäť sa zamyslieť a nahlas žiadať to, po čom v SNS voláme už od 90. rokov. Pre Slovensko žiadame po vzore najmä Rakúska, ale aj Švédska, Fínska, Írska a ďalších európskych krajín vyhlásenie plnej vojenskej neutrality!“ píše Kramplová.

Predseda Smeru - SD: Referendum bude cestou ako nedovoliť prijať DCA
Predseda strany Smer - SD a poslanec NRSR Robert Fico sa vo svojom videu na sociálnej sieti vyjadril k rusko-ukrajinskému napätiu, ktorý živí naša slovenská vláda a prezidentka. Upozornil aj na to, že sa v čase stupňovania napätia sa má konať na... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Ján Papuga

SNS odmieta príchod cudzích vojakov pod velením NATO, aj keby pochádzali zo susedných a nám inak blízkych krajín. Podľa nich si Slováci majú spraviť poriadok vo svojom dome sami.

Neutralita sa dá podľa Kramplovej obnoviť, ak sa zrušia všetky záväzky s NATO existujúce ešte z čias premiéra Dzurindu a ministra Mikloša. Treba obnoviť domácu zbrojnú výrobu, z ozbrojených síl spraviť opäť armádu a dať možnosť zákonom podieľať sa na bránení našej vlasti všetkým dobrovoľníkom, ktorí o to stoja.

„Ak Naď, Korčok, Heger a Valášek chcú na Slovensku cudzích vojakov, my v SNS chceme vojenskú neutralitu a silnú armádu Slovenskej republiky, ktorá bude túto neutralitu a zvrchovanosť chrániť!“ píše na záver Kramplová.

Zastavme vládu Igora Hegera
"Nazvali to "obranná" dohoda s USA a pritom o obrane Slovenska tam nie je ani zmienky. Príďte, kto môžete v stredu 2.2.2022 do Bratislavy pred budovu parlamentu o 16.00, kde pošleme poslancom jasný odkaz, že Slovensko je naše a my si ho nedáme"... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  
Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.