"Naď je nehanebný klamár a podvodník" a K.O. pre kompletný mainstream
29 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Titulok je citátom z textu statusu poslanca Ľuboša Blahu na sociálnej sieti.

"Toto je K.O. pre Migáľa, Dibákovú, Závodského aj Šnídla z Denníku N. Potvrdilo sa, že sú to obyčajní dezinformátori - tlieskam." Ďalší citát - Ľuboš Blaha.

"Neverím vlastným očiam. Verejnoprávna RTVS uverejnila profesionálny, objektívny a hlavne pravdivý príspevok, v ktorom vyvrátila všetky hoaxy, ktoré o mne šíri Naď a jeho liberálni poskokovia v médiách. Klobúk dole. " Začína sa status a po tomto úvode nasleduje doslova paľba.

Naď je nehanebný klamár a podvodník

" RTVS si detailne preverila, ako to v skutočnosti bolo na európskom výbore v roku 2019. A jasne potvrdili, že som tvrdo bojoval proti americkej dohode. A že minister Naď je nehanebný klamár a podvodník." (Alebo hlupák, neznalý faktov - pozn. red. HD.)

"Na výbore som prirovnal dohodu k okupácii z roku 1968 a vyhlásil som, že ak bude možnosť zastaviť takýto návrh, budem prvý, kto tak urobí."

Konzistentný postoj

"Aj vtedy som bojoval proti tomu, aby tu boli americkí vojaci, základne, zbrane či porušenie suverenity a to isté tvrdím aj dnes. Je preukázateľné, že v roku 2019 žiadna dohoda nebola na stole a americký návrh sme zarezali - na rozdiel od vlastizradcu Naďa. Tu máte dôkaz - priamo z verejnoprávnej televízie. Toto je K.O. pre Migáľa, Dibákovú, Závodského aj Šnídla z Denníku N. Potvrdilo sa, že sú to obyčajní dezinformátori - tlieskam.

 Ešte raz a pomaly

"Ľuboš Blaha vždy bojoval proti americkej dohode a oni boli usvedčení, že len bohapusto klamali. Ako vždy."

"Na americkej ambasáde asi nemajú radosť - celá tá ich dezinformačná kampaň proti Smeru, ktorú šírili prostredníctvom tajtrlíka Naďa a svojich mediálnych žoldnierov, sa im rozsypala ako domček z karát."

Jedno si zapamätajte

"Drahí moji: môžete mať zbrane, prachy a moc, môžete mať kúpených ministrov aj novinárov, môžete šíriť nenávisť proti Smeru aj proti Rusku, ale napriek tomu - pravda nakoniec vždy zvíťazí!" končí svoj status na sociálnej sieti ˇĽuboš Blaha.

Liberálne médiá tu chcú Ameriku a vojnu. Preto klamú verejnosť
Podpredseda strany Smer - SD Ľuboš Blaha, jeden z rečníkov včerajšieho protivládneho protestu pred Prezidentským palácom dnes na svojom profile zareagoval na včerajšie udalosti. Ohradil sa najmä voči vystupovaniu médií, ktoré podľa neho účelovo... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Ján Papuga

________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.