Liberálne médiá tu chcú Ameriku a vojnu. Preto klamú verejnosť
27 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Podpredseda strany Smer - SD Ľuboš Blaha, jeden z rečníkov včerajšieho protivládneho protestu pred Prezidentským palácom dnes na svojom profile zareagoval na včerajšie udalosti. Ohradil sa najmä voči vystupovaniu médií, ktoré podľa neho účelovo skresľujú  údaje o počtoch účastníkov protestu.

Podľa liberálnych médií boli na proteste Smeru desiatky až stovky ľudí. Blaha tvrdí, že sa tak boja Slovákov, že podsúvajú verejnosti takéto hoaxy. „A keď počujete to skučanie liberálov, že Robert Fico sa prehŕňal davom, ľudia sa s ním fotili, objímali ho - a on nemal ani ochranku. Ja len, že Matovič by bez ochranky neprežil ani tri sekundy,“ revolučne opisuje situáciu Blaha.  

Ďalšie nekompetentné a protiprávne rozhodnutie vlády!   
Vláda podľa Ústavného súdu porušila základné právo Ľ. Jahnátka na prístup k verejným funkciám a na inú právnu ochranu. Informovali Hospodárske noviny. Uznesením o odvolaní Ľubomíra Jahnátka z postu predsedu Úradu pre reguláciu sieťových odvetví z... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Denník N napísal pravdu, ale potom ju prevrátil

Poukázal aj na to, že Smeru nepriateľský Denník N napísal pravdu o tom, že ľudia zaplnili celé námestie. Dokonca uverejnili prepis Blahovho prejavu, v ktorom vyzýval k mieru a k dobrým vzťahom s Ruskom. Keďže im to neodpustili „liberálne úderky“, novinár Pataj napísal rozzúrený protismerácky článok, v ktorom spomenul, že Hodžovo námestie je malé a tak tam vlastne bola len nejaká stovečka ľudí. A vraj Blaha vypúšťa „splašky“...

Okrem iného varoval, že Smer ovládne Slovensko, čo je v protipóle k tomu, že písal, koľko málo ľudí prišlo. „No chápete, dáva to úplnú logiku. Na naše protesty chodí stovečka ľudí, vypúšťame úplne nezmysly, nikto nás neberie vážne... Ale čuduj sa svete - napriek tomu hrozí, že ovládneme Slovensko. No dobre, neočakávajme od slovenských neoliberálov, že budú používať mozog. V hlavách nemajú šedú kôru, ale žlč,“ namietol Blaha.  

Farkašovský upozorňuje: Ďalšia manipulácia pravdy a poklonkovanie vláde v RTVS! Pozrite na tú LOŽ!
Takto sa robí účelová mediálna propaganda! Bývalý moderátor večerných správ a politik Karol Farkašovský upozornil vo svojom statuse na sociálnej sieti na nekalé praktiky verejnoprávnej televízie. Takéto aktivity svedčia o nadpráci pre vládnu... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Požadovať mier je extrémizmus

Blaha zdôraznil, že to všetko robia liberálne médiá zo strachu. Znižujú počty účastníkov, ohovárajú členov Smeru, označujú ich za extrémistov. A to všetko za to, že chcú chrániť Slovensko, mať priateľské vzťahy s Ruskou federáciou a celým svetom. Podľa nich je dnes extrémom mier.

„A keď vidíme, že NATO chce na Slovensko vysielať vojakov v tejto situácii, tak chceme len to, čo je napríklad v Chorvátsku úplne prirodzené. Povedať - nie! Jasné, suverénne a sebavedomé NIE vojnovým štváčom! Nechceme byť terčom vo vojne, nechceme tu jadrové zbrane, nechceme tu cudzích vojakov. A halucinácie, že nás ide napadnúť Rusko,“ píše Blaha.

Čaputová v Dubaji

Pripisuje médiám, že chcú rozpútať vojnu, že si chcú vo vláde udržať amerických agentov, že chcú, aby sme sa stali americkou kolóniou. Pripúšťa, že potom sa Smeru musia báť, lebo oni toto nechcú. Nechýbala ani kritika prezidentky Čaputovej, ktorá v pohnutých časoch odišla do Dubaja.

VY TAM "HORE", počuli ste včerajšie NIE? (Veľká FOTOGALÉRIA)
Niekoľkotisícový dav sa na podnet opozičnej strany Smer sociálna demokracia stretol pred prezidentským palácom, aby zakričal jasné "Nie!" To znelo ako vlastizradnej dohode s USA, tak aj katastrofálnemu nezáujmu vlády o občana a jej neschopnosti... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.