Americká štátna tajomníčka - dejstvo druhé - tragédia
30 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

"Najväčší prejav čistej mocenskej arogancie vo svetovej politike tento týždeň?" Pýta sa na sociálnej sieti Juraj Draxler. Predviedla ho americká štátna tajomníčka Victoria Nuland. Zároveň si Draxler aj odpovedá.

"Povedala, že ak Rusko niečo podnikne proti Ukrajine, môže zabudnúť na sprevádzkovanie plynovodu Nordstream 2. A zlovestne dodala, že USA to zariadia "tak alebo tak"."

Kvapkavá arogancia veľmoci

"Pripomínam, že plynovod, ktorí stavali Rusi v spolupráci s Nemcami, je v Európe. Ale vysoká predstaviteľka americkej vlády dala jasne najavo, že o tom rozhodujú oni."

Spomeňte si na to vždy, keď vám niekto bude tvrdiť, aké arogantné je vraj Rusko

"A spomeňte si na to, že ide o rovnakú V. Nuland, ktorá po Majdane v telefonickom rozhovore s americkým veľvyslancom (nahratom tajne Rusmi) rozhodovala o tom, kto bude a kto nebude v novej ukrajinskej vláde." iba osviežuje historickú pamäť Juraj Draxler.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/28/stoltenbergova-nova-pesnicka-davajte-zit-druzno

____________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.