Verejná plaváreň v bratislavskej Petržalke otvorí svoje brány
28 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Verejná plaváreň v bratislavskej Petržalke by mala v sobotu (29. 1.) opäť otvoriť svoje brány pre verejnosť.

Kvalitu vody by mali potvrdiť ešte hygienici, podľa mestskej časti i vedenia plavárne by s tým však problém byť nemal.

Plaváreň bude mať odlišný režim cez týždeň a počas víkendu.

"Vzhľadom na uvoľnenie pandemických opatrení pripravujeme technológie na spustenie prevádzky. V prípade vyhovujúcich testov bazénovej vody sa vidíme 29. januára," informuje Petržalská plaváreň na webovej stránke.

Strávite jarné prázdniny v horách? Toto by ste mali vedieť
Obmedzené možnosti lyžovania ľuďom nebránia v tom, aby sa venovali skialpinizmu či skiturizmu. Keďže mnohí s týmito športmi nemajú skúsenosti, v ostatných dvoch rokoch prichádza k nehodám práve v tejto skupine športovcov. A zase ceny Tie sú... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Cez víkendy...

Cez víkendy bude okrem bazénov a relaxačnej zóny otvorený aj saunový svet, preto bude plaváreň fungovať pre všetkých bez výnimky v režime OP+. Týka sa to dní od piatka do nedele. "V týždni sauny nebudú v prevádzke a bude postačovať režim OP," doplnil manažér plavárne Marián Lukáč s tým, že tento režim bude platiť od pondelka do štvrtka.  

Maximálny počet povolených ľudí za jednu hodinu bude v prípade sáun sedem, v plaveckej a oddychovej zóne maximálne 90 ľudí.

Podľa najnovšej vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR je od 19. januára povolené opätovné sprevádzkovanie wellnessov, plavární aj bazénov.

V obci Breznička majú radosť!
Deti z obce Breznička v okrese Poltár chodia už v novom roku do obnovenej, zateplenej školy. Obec získala v rokoch 2019 a 2020 na dve etapy rekonštrukčných prác dotáciu z Environmentálneho fondu a z Úradu podpredsedu vlády SR pre investície a... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.