Toto je predsa len celkom iné! Tu ide o dieťa opozičníka!
28 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Nezaradený poslanec Tomáš Taraba (Život - národná strana) adresuje pani prezidentke veľmi zaujímavú výzvu. 

Nevedno, ako reaguje ona, zato reakcie diskutujúcich sú veľmi zaujímavé.

Status poslanca Tarabu

Má síce len poldruha riadka, ale jeho potenciál je veľmi výbušný: "Vyzývam Zuzanu Čaputovu do Dubaja, aby sa zastala Ficovho syna s dodatkom, že o deťoch politikov sa nemôže písať. Vlastne zabudol som, toto sa týka opozičného politika, tak nič, tam tá jemnocitnosť neplatí."

Pani prezidentka, nie je TOTO náhodou pokrytectvo?
Judita Laššáková sa tentokrát pozrela na niečo, čo asi najviac leží na srdci našej pani prezidentke. Na ekologickú stránku vojnovej techniky v chránenom území. A pozvala na veľmi dôležité stretnutie. Skúšali ste stavať v CHKO? V jednej takej... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Eka Balašková

A diskusia pod ním to potvrdzuje

Pani Emilia si zaironizovala na tému platov dlhoročných politikov: "....lebo ostatní politici ,aj novinári bývajú v zruboch... Fico je v politike už dlhé roky a ako vieme politici nemajú minimálnu mzdu... všetci do jedného! A má len jedného syna tak komu asi pomôže keď nie jemu!"

Pani Nicola si pre zmenu berie na mušku objektívnosť autorov článku: "Tí novinári sú hyeny. Útočia na najnižšie emócie ľudí. Závisť. Vydesili sa účasti na protivládnej manifestácii, nasadzujú osvedčenú muníciu. Ale že Matovič, s daňovými podvodmi v minulosti vlastní, bez hypotéky, lukratívne trnavské nehnuteľnosti, alebo že Sulík si bez hypotéky kúpil ranč v Austrálii, o tom budú tí pseudonovinárski primitívi mlčať."

Na ich kolegyňu upozorňuje iný diskutujúci: "Monika Todová si kúpila luxusné bývanie bez hypotéky. Z čoho, z akých peňazí?"

Užívateľ "Budúcnosť Bez Strachu," len stručne: "Myslím si, že v tomto prípade nebude bojovať za ochranu deti."

Látky na liečbu omikronu máme doma! Len...
Štvrtá vlna je tu. Vtedy a vtedy naplní omikron naše nemocnice, nakupujte domáce antigénové testy, nemáme účinné protilátky... Skrátka - z každého smeru sa ozýva varovanie pred omikronom. Protilátky však máme! V laboratóriu. Vedci nemajú dostatok... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.