Pročko chcel senzáciu, dostal po "po pysku," alebo radšej rúško na tvári, ako behať s holým "vt..om" po námestí!
28 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Lucia Ď. Nicolsonová "načapala" Milana Uhríka z hnutia Republika, ako sedí na letisku s rúškom. Jej senzácie chtivý status ihneď skritizovalo množstvo ľudí. Jednoducho chcela spraviť z komára somára a treskla brutálne mimo.

Tieto komentáre zrejme nečítal dávno zabudnutý komik, ktorý sa opäť (a nie v dobrom svetle) zviditeľnil vstupom do politiky, Jožo Pročko. Ten totiž reagoval na Nicolsonovej status a bez štipky kreativity kopíroval jej slová. A ľudia mu to spočítali.

OUCA, OUCA, OUCA, OUCA

"Ouca ktora vyraba Ouce na Slovensku. V zahranici je z neho poslusny baranok, ale ked pride domov je z neho velky vocca co vrieska dajte si dole ruska, pretoze vrieskanim si zvacsuje stado a cim vacsie stado "ouec" tym vacsia sanca dostat sa do EU parlamentu do parlamentu NRSR a tam len vrieskat a vrieskat a vrieskat. Tak ako Mino a Mirko jeho dalsi vrieskaci. A ouce z ich stada vrieskaju po kazdom vyhrazaju sa kazdemu lebo ich voccovia maju svaly." Znie status Joža Pročka.

Dozvedáme sa viac o rizikách vakcín proti Covidu! Prečo to nezistili skôr?
Názor Petera Andrewsa (Russia Today) Štúdia založená v USA zistila zvýšené riziko myokarditídy v prvom týždni po očkovaní proti Covid-19. Výskyt myokarditídy najviac vzrástol u dospievajúcich chlapcov a mladých mužov, zvyčajne po druhej... Čítať ďalej
28 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Ľudia mu to nedarovali

Pán Miloš Kaňuch: "Čo ako že má robiť? Musí rešpektovať fašistické nariadenia keď chce lietať."

Pán Stanislav Šproho: "Jožo, hrozí vojna, kolaps ekonomiky, energetická a potravinová kríza, máme nemocnice do ktorých sa chodí už iba umierať a školstvo ktoré ide dole vodou. No ale ty tu ideš riešiť Uhríka. Na toto si sa trepal do parlamentu? To si mohol robiť aj zo svojej pizzerky alebo z dosiek ktoré znamenajú svet. Mimochodom aj zlá reklama je reklama a takýmito statusmi obzvlášť v tejto dobe mu/im len robíte PR. Som z vás veľmi (emotikon smutných smajlíkov)".

Pán Jakub Sviatko: "Jožko už sa preber prosím ťa!"

Pán Marian Vítazko: "Jožo,radšej keby ste sa starali o ľudí, aby z toho zdražovania nepadali na papule a neriešili ste pojebané rúška,do parlamentu ste sa dostali kvôli ľudom. To je celé OľaNo..tak to bohužiaľ na Slovensku vypadá, ste ho dali na pravdu Božiu."

Pán Michal Jaroš: "Radšej rúško na ústach ako behať s holím ko... tom po námestí".

"Vlastný gól" poslancov OĽaNO?
Poslanci OĽaNO Monika Kozelová a Jozef Pročko pobavili "slovenské internety". Svojimi statusmi chceli dokázať, že Matovičov nápad s rozdávaním 500 eurových odmien za očkovanie dôchodcov, preberajú aj v Rakúsku. Situáciu si všimli aj... Čítať ďalej
14 | 12 | 2021 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.