Mesík: Zahraničie to už chápe, len slovenská korupčno-plagiátorská partia sa ešte nevzdala masového opichávania!
28 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Prínosy vakcinácie detí neprevažujú riziká! Práve naopak. Realita je taká, že riziká vysoko prevyšujú "prínosy"! Konštatuje to vo svojom statuse na sociálnej sieti bývalý politik a občiansky aktivista Juraj Mesík. Čo všetko sa kvôli očkovaniu deje vo svete?

Hŕstka desaťtisícov dezolátov

"Kanadskí vodiči už majú dosť segregácie a štátneho teroru a začali sa búriť. Ich premiér Trudeau ich nazval hŕstkou dezolátov - jeho problém je, že sú ich desiatky tisíc. A v sobotu dorazia na svojich kamiónoch v Konvoji slobody do Ottawy," informuje Mesík o vývoji za veľkou mlákou.

Podľa aktivistu závan zdravého rozumu zavial aj vo Švédsku - to nevydá odporúčanie očkovať proti covidu deti od piatich do 11 rokov. "Pre tie slovenské korupčno-plagiátorská partia pri moci nakúpila 274 000 dávok!" Porovnáva situáciu u nás a v zahraničí.

Matovičov facebook sa prebral! Neuveríte, ako minister ZVOZIL Pellegriniho (VIDEO)
Igor Matovič je stelesnené zlo slovenskej politiky! Takto označil ministra financií na tlačovej konferencii líder Hlasu Peter Pellegrini. Zároveň vylúčil akúkoľvek spoluprácu s OĽaNO. Matovičova odpoveď na seba nenechala dlho čakať. A minister si... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Švédi i Katalánci to už chápu

"Prínos "vakcinácie" podľa švédskych úradov pri tejto vekovej skupine neprevažuje riziká - píše eufemisticky Reuters. Realita je taká, že riziká vysoko prevyšujú "prínosy" - okrem prínosov pre Pfizer a tých, čo im tento experiment na deťoch schválili. A nielen u detí, ale aj u mladých mužov a žien...," konštatuje expolitik.

"No a Katalánsko od dnes ruší povinnosť používania "covid pasov" - nástroja korumpovania a vydierania zdravých občanov - pri vstupe do reštaurácií, barov a fitnescentier," uvádza ďalší prípad zdravého rozumu. A objasňuje, že k tomuto kroku pristúpila tamojšia vláda po tom, ako odborníci uviedli, že toto opatrenie nezabráni nárastu počtu nových prípadov koronavírusu.

Na obrázku môže byť auto a text, v ktorom sa píše „Nearly 100k trucks now registered to drive to Ottawa and take Canada to a CRAWL until things change! I People don't understand how HUGE this is going to be. Media is trying to hide it, but they won't be able to.“

Zdroj: FB/JM

Nárast počtu nových prípadov aj tak nič nezastaví

"Pripomeňme si, že nárastu nezabránilo nikde, ale NIKDE na svete - aj v krajinách, kde majú 70- 80 - 90% veriacich Sv. Pfizera padajú ako hniličky rekordy v šírení a počtoch "prípadov" omicronu. Totálne fiasko núteného masového opichávania, ktoré nevidia len úplne vymytí a silne "motivovaní" farmabiznisom. Nie je to nič prekvapujúce - naopak, presne toto predpovedali skoro pred rokom Geert Vanden Bossche a mnohí iní skutoční a neskorumpovaní odborníci," uzavrel Mesík.

Bukovský: Premiér oznámil, kedy vláda zavedie POVINNÉ CHUDNUTIE!
Premiér už dostal analýzu odborníkov a vláda môže zaviesť povinné chudnutie! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti známy lekár Igor Bukovský. Ak nedosiahnete predpísaný obvod pásu a BMI, čakajú vás naozaj krušné chvíle! Pustime sa... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.