Matovičov facebook sa prebral! Neuveríte, ako minister ZVOZIL Pellegriniho (VIDEO)
27 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Igor Matovič je stelesnené zlo slovenskej politiky! Takto označil ministra financií na tlačovej konferencii líder Hlasu Peter Pellegrini. Zároveň vylúčil akúkoľvek spoluprácu s OĽaNO. Matovičova odpoveď na seba nenechala dlho čakať. A minister si veru nedával servítku pred ústa!

"OĽaNO nie je politickým hnutím, ale schránkovou firmou, ktorej hlavným cieľom je politický a osobný prospech jej jediného majiteľa Igora Matoviča," vyjadrila sa na svojich stránkach strana s momentálne najvyššími preferenciami - Hlas.

Hlas vylúčil akúkoľvek spoluprácu s OĽaNO

OĽaNO podľa Hlasu zásadne a fatálne zlyhalo pri riadení štátu a neunieslo zodpovednosť, ktorú mu ľudia zverili vo voľbách. "Vzhľadom na odmietanie a marenie referenda považujeme OĽaNO za vážnu hrozbu pre slovenskú demokraciu a s takýmto subjektom nemôžeme a nechceme spolupracovať," píšu hlasáci na facebooku.

Hlas-SD vylučuje spoluprácu s hnutím OĽANO v tohtoročných regionálnych a komunálnych i budúcich parlamentných voľbách. Zapojí sa tiež do zberu podpisov za vyhlásenie opozičného referenda o zmene ústavy týkajúcej sa predčasných volieb.

Bukovský: Premiér oznámil, kedy vláda zavedie POVINNÉ CHUDNUTIE!
Premiér už dostal analýzu odborníkov a vláda môže zaviesť povinné chudnutie! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti známy lekár Igor Bukovský. Ak nedosiahnete predpísaný obvod pásu a BMI, čakajú vás naozaj krušné chvíle! Pustime sa... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Na tlačovej konferencii o tom informoval aj predseda Peter Pellegrini. "Predsedníctvo strany rozhodlo, že všetkým svojím štruktúram na krajskej, okresnej i centrálnej úrovni zakazuje uzatvoriť akúkoľvek koalíciu alebo spoluprácu v nasledujúcich komunálnych a regionálnych voľbách a zároveň vylučuje akúkoľvek povolebnú spoluprácu po parlamentných voľbách so stranou ĽSNS a stranou OĽANO," uviedol Pellegrini.

Skorumpovaný mafiánsky poskok

Reakcia na jednoznačné Pellegriniho vyhlásenie na seba nenechala dlho čakať a líder OĽaNO pre neho zanechal na sociálnych sieťach doslova šokujúci odkaz.

"Idem domenko … a čítam si, čo sa to dnes hocičo stalo … a jedna správička mi vyčarovala úsmev na tvári … vraj Peťko vyhlásil, že s OĽaNO po voľbách do koalície za ten svet nepôjde. Nuž, len akosi nechápem, ako toho dlhoročného skorumpovaného mafiánskeho poskoka čo i len uvažovať nad tým, že by sme si s ním chceli špiniť ruky, napadlo," neberie si Matovič servítku.

"S mafiou nevyjednávame, s mafiou po voľbách určite nepôjdeme. S mafiou, ktorá rozkradla 30 miliárd eur a zabila Jána a Martinu 13 rokov bojujem, ako len viem … preto si na zradu, mafoško, hľadaj iných adeptov," zaklincoval svoj status minister financií.

Prípad Kunerad pokračuje: Grendel bráni kamarátku z OĽaNO pred políciou!
Trestné stíhanie poslanca parlamentu vždy zarezonuje! Tým si je istý exnovinár a podpredseda parlamentu Gábor Grandel. Tak to bolo podľa neho aj v prípade Moniky Kaveckej, Grendelovej kolegyne z poslaneckého klubu OĽaNO a starostky obce Kunerad.... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.