Peter Kmec: Minister Naď je vojnový štváč    
28 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Peter Kmec, poslanec NRSR a člen strany Hlas - SD na svojom facebookovom profile adresoval ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi ostré slová.

Súviseli s jeho snahou podpísať dohodu medzi USA a Slovenskom, ktorá sa vníma ako novodobá okupácia Slovenska.

V čase, keď Západ využíva všetky diplomatické formáty na rokovania s Ruskom, v čase, keď ukrajinskí najvyšší predstavitelia hovoria, že situácia na hranici nie je až taká dramatická, Naď podľa Kmeca „frčí“ na pomyselnom tanku smerom na Ukrajinu.

Liberálne médiá tu chcú Ameriku a vojnu. Preto klamú verejnosť
Podpredseda strany Smer - SD Ľuboš Blaha, jeden z rečníkov včerajšieho protivládneho protestu pred Prezidentským palácom dnes na svojom profile zareagoval na včerajšie udalosti. Ohradil sa najmä voči vystupovaniu médií, ktoré podľa neho účelovo... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Peter Kmec ako bývalý diplomat odsudzuje rinčanie zbraní v podaní Naďa a označuje ho za „vojnového“ štváča. Od ministra by skôr očakával upokojovanie atmosféry a nie šírenie nervozity. V opozícii hľadá nepriateľa, rozdeľuje spoločnosť, aby prekryl svoje zlyhanie pri ratifikácii americko-slovenskej dohody.

„A tak verejnosť minister Naď v priamom prenose radšej informuje o počte rakiet a ich dolete na naše územie, než aby sa radšej sústredil na nápravu všetkých pochybení v slovensko-americkej obrannej zmluve tak, ako na to upozornila aj prezidentka.

Naď pred verejnosťou hrá verejné divadlo na vojnu a je presvedčený, že mu každý na to skočí. Preto ho vyzývam, prestaňte s tým pán minister a riešte vecné úlohy, ktoré pre slovenskú spoločnosť vyplývajú z potencionálneho konfliktu. A to je migrácia, kybernetické útoky na strategické zariadenia a energetická kríza.“

VY TAM "HORE", počuli ste včerajšie NIE? (Veľká FOTOGALÉRIA)
Niekoľkotisícový dav sa na podnet opozičnej strany Smer sociálna demokracia stretol pred prezidentským palácom, aby zakričal jasné "Nie!" To znelo ako vlastizradnej dohode s USA, tak aj katastrofálnemu nezáujmu vlády o občana a jej neschopnosti... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.