M. Mazurek: Profesor Turánek argumentačne zničil všetkých Sabakov a Lengvarských
26 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Milan Mazurek z hnutia Republika opäť prichádza so silnými argumentami. Tentoraz reaguje na dnešné Hegerove vyjadrenia o potrebe povinného očkovania. V jeho krátkom statuse rezonujú najmä video od českého profesora, ktorý patrí medzi najväčšie kapacity v oblasti vakcinológie v Česko-Slovenskom priestore.

"Priatelia, práve v dnešný deň, keď sa slaboduchý premiér Heger opäť vyslovil o potrebe povinného očkovania, si skrátka musíte vypočuť túto reláciu.

Celé video:

Kto je prof. RNDr. Jaroslav Turánek, DSc.

Profesor Turánek je jedna z najväčších kapacít v oblasti vakcinológie v Česko-Slovenskom priestore a z jeho slov doslova mrazí. Otázniky očkovania a riziká, ktoré ešte môžeme objaviť ukazujú, že ktokoľvek s rečami o povinnom očkovaní je bezcitná totalitná kreatúra." Uzavrel svoj krátky status Mazurek.

Prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc, DSc poukazuje na odvrátenú stranu očkovania
Vakcinológ a imunológ z Českej republiky Prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc, DSc poukazuje na odvrátenú stranu očkovania. Čo sa deje v tele Podľa uverejnených výsledkov asi polovica dávky zostane v svale, do ktorého vám vakcínu pichli. Zbytok sa... Čítať ďalej
07 | 12 | 2021 | Eka Balašková

____________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.