Manželka finančníka Tkáča prehovorila. Na deťoch páchame zločin, ak ich delíme podľa očkovania
27 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Iveta Tkáčová sa vydala za finančníka Patrika Tkáča, ale nesedí so založenými rukami. Stále pracuje. Už 11 rokov vedie tanečnú školu Riverpark Dance School. V škole majú aktuálne 450 detí.

Martina Valachová ju v podcaste Odznova vyspovedala aj ohľadne jej názorov na vplyv pandémie na deti.

Rozprávali sa aj o tom, aký je pohyb pre deti a mládež kľúčový – o fyzickej, ale aj psychickej stránke – najmä počas pandémie, keď deti boli skoro 2 roky doma.

Deti narážajú na delenie a diskrimináciu. Deti sa učili choreografie online a potom prišli opatrenia v zmysle OP. Tie, ktoré neboli očkované alebo prekonané, nemohli ďalej cvičiť a tancovať.

Podľa Ivety sa podobnými opatreniami pácha zločin na deťoch. Pohyb potrebujú viac, ako inokedy predtým. Ľudia by sa mali v prospech detí
spájať.

„Deti priberajú, psychiatri hlásia veľa problémov, závislostí, marihuany, alkoholu. Aj nedávna šikana v Miloslavove je podľa Ivety príkladom toho, že deti nie sú pod kontrolou, pretože nemajú čo robiť vo voľnom čase. A rodičia majú teraz veľa iných starostí. Mnohí prišli o prácu a snažia sa uživiť rodinu…“ povedala Tkáčová (pasáž nájdete od 20 minúty)

V rozhovore sa dozviete aj to, čo je podľa Ivety, ktorá sa vydala za finančníka, poslaním tzv. dobre vydatých žien.

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.