Juraj Mesík: Táto vláda nikdy neponesie zodpovednosť za pandémickú situáciu
26 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Juraj Mesík sa vo svojom facebookovom statuse ostro vyhradil voči problematike vakcinačných pasov. Na vládnej koalícii čo sa týka daného problému, nenechal ani jednu nitku suchú.

"Hrubo zanedbaná výchova: keby tomu dieťaťu rodičia na dobrú noc pustili televízor alebo čítali propagandu v štátom kontrahovaných médiách, nekládlo by hlúpučké otázky. Vedelo by, že vycestovacia doložka alias "vakcinačný pas" chráni pred strašnou epidémiou nocebo efektov. "

„Obul“ sa do vlády, ktorú označil ako „spolok plagiátorov“ ktorí tu chaoticky vládnu a ich poskokovia, ktorí to nemajú ľahké.  

Prvá funguje, druhá už nie

„V rovnakom čase musia tých, čo ešte nedostali ani prvú dávku vírusovej mRNA presvedčiť, že to funguje a zároveň tých, čo dostali dve dávky že nefunguje a potrebujú tretiu. A na to ešte krotiť najzbožnejších ktorí by už chceli štvrtú, aby im nepomreli skôr, ako presvedčia tých na prvú“. Reaguje na zmätok ohľadnom vakcinačnej stratégie vlády.

V závere svojho statusu si neodpustil uštipačnú poznámku „Nie je ľahké vládnuť - ale za tie prachy im to stojí. Najmä keď veria, že nikdy neponesú zodpovednosť“.

Odpoveď všetkým tým Naďom, Korčokom a Čaputovým príde dnes
"Minister americkej obrany Naď sa po zasadnutí Bezpečnostnej rady otvorene vyhrážal Slovákom, ktorí tu nechcú mať americké vojská, že konajú proti národným záujmom Slovenskej republiky," tvrdí poslanec NR SR Ľuboš Blaha (SMER - SD). Dnes je... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.