Hlas - SD vylučuje spoluprácu s OĽaNO. Tu je dôvod!
26 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Akákoľvek povolebná spolupráca s hnutím OĽaNO v NR SR je vylúčená," strana Petra Pellegriniho o tom informovala po predsedníctve v Banskej Bystrici.

Je zrejmé, že ide o vážne dôvody, kvôli ktorým sa tak strana Hlas - SD rozhodla.

Spolupráca strany Hlas - SD s OĽaNO nebude uzatvorená ani na miestnych, krajských úrovniach v nastávajúcich regionálnych a komunálnych voľbách," píše sa podľa portálu HN Slovensko v stanovisku strany.

OĽaNO podľa strany Hlas - SD nie je politickým hnutím, ale schránkovou firmou a hlavným cieľom je politický a osobný prospech jej jediného majiteľa Igora Matoviča.

Sme rodina zaujme stanovisko k obrannej dohode s USA po zodpovedaní otázok
Hnutie Sme rodina a jeho poslanecký klub zaujme stanovisko k obrannej zmluve s USA až po zodpovedaní všetkých otázok. Pre TASR to uviedli z tlačového oddelenia hnutia. Klub Sme rodina sa k téme stretol s ministrami obrany Jaroslavom Naďom (OĽANO) a... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

OĽaNO zásadne a fatálne zlyhalo

Podľa Petra Pellegriniho OĽaNO zásadne a fatálne zlyhalo pri riadení štátu a neunieslo zodpovednosť, ktorú mu ľudia zverili vo voľbách.

A je vážnou hrozbu pre slovenskú demokraciu.

Pellegrirni vyhlásil, že s takýmto subjektom nemôžu a nechcú spolupracovať.

"Regionálne štruktúry strany Hlas - SD sú pripravené zapojiť sa do zberu podpisov pod referendum, ktoré bude riešiť zmenu ústavy, vojenské základne na Slovensku a jednu z kľúčových sociálnych otázok súčasnosti," informuje portál HN Slovensko.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/26/co-ti-rusi-nevymyslia-13

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.