A. Bellusovová: Prezident má byť národu oporou!
26 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Predsedníčka strany Národ a spravodlivosť na svojej sociálnej sieti rozoberá vyjadrenie chorvátskeho prezidenta Milanoviča.

Ten hovoril o situácii na hranici Ruska a Ukrajiny.

Stiahnu vojakov

"Jasne a jednoznačne deklaroval,že chorvátska vláda stiahne svojich vojakov zo síl NATO vo východnej Európe v prípade konfliktu medzi Ruskom a Ukrajinou," píše A. Belousovová a cituje Milanoviča: "Pozerám správy, podľa ktorých NATO - nie samostatný štát, ani Spojené štáty - posilňuje svoju prítomnosť, posiela prieskumné lode. My s tým nemáme nič spoločné a ani nechceme mať, to vám garantujem," povedal Milanovič." Podľa jeho názoru vláda na Ukrajine sa v rokoch 2013-14 zmenila prevratom a pre takú krajinu v NATO nie je miesto.

Bravó!!!

Podľa A. Belousovovej: "Toto je stanovisko štátnika a prezidenta vlastenca, ktorý sa nebojí povedať pravdu, lebo neslúži cudzím záujmom, ale ide mu o bezpečnosť občanov svojej vlasti. Porovnajte si to s vyjadreniami "našej" prezidentky, podľa ktorej sa Slovensko musí preventívne pripraviť na všetky scenáre v súvislosti so situáciou na Ukrajine."

Naša prezidentka

"Súhlasí s krokmi, ktoré sme ako NATO a EÚ doteraz prijali a považuje za dôležité urobiť všetko preto, aby sa situácia nezhoršovala! (Čo je vrchol cynizmu z jej strany. Najskôr podporuje vojnový konflikt a teraz sa ide bez hanby tváriť ako mierotvorca)." Kritizuje politička prezidentku: "To hovorí prezidentka, ktorá nadšene súhlasila s podpisom okupačnej dohody s USA, ktorá prispieva k zvyšovaniu napätia v Európe a zo Slovenska robí cieľ prípadných odvetných útokov zo strany Ruska!"

Republika sa baví. Neuveríte, na čom
Na našich stránkach sme vám aj my priniesli informáciu o "účinku" nocebo. Prišiel s tým Denník N a "ulietavajú" si na nej aj fanúšikovia europoslanca Milana Uhríka z hnutia Republika. Pre pripomenutie, Denník N nás už 23. januára chcel... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Nie je prezident ako prezident

Každý charakter sa podľa A. Belousovovej prejaví v krízových situáciach: "Chorváti si zvolili prezidenta, ktorý im je oporou. "My" sme si zvolili prezidentku, ktorá poslušne plní príkazy vojnových štváčov spoza Atlantiku," píše roztrpčene A. Belousovová.

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD