Spevák Peter Nagy otvorene o svojich úsmevných momentoch z mladosti,tie fotky vás dostanú (fotogaléria)
25 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Slovenský hudobník Peter Nagy často a rád vytiahne na svetlo fotku z minulosti. Tentokrát sa pochválil snímkami z dôb, kedy študoval na gymnáziu a jazdil na zemiakové brigády.  

Pred 45 rokmi nemal Peter Nagy svoju povestnú vlnitú hrivu, ale podľa vtedajšieho trendu sa nechal ostrihať tak, že jeho vlasy pripomínali helmu.

„Ťažké „pelechy“ a moje zvonáče..! Fotka z gymnázia so spolužiakmi, kde sme chodili na zemiakové brigády. Tie zvonáče sme šili spolu so sestrou z rolety na okna (v obchodoch za socializmu nič takéto nebolo). Babička nás učila základy na šijacom stroji. Vystrihol som ich podľa strihu z Burdy, namaľoval som ich farbou „Dúha“ a sestra mi všila zip... to bolo to najťažšie,“ okomentoval čiernobiely snímok muzikant.  

Speváka ide len ťažko poznať, ale jeho pohľad hovorí za všetko. Každopádne to jeho fanušíkov veľmi pobavilo a potešilo.

„No, Peťo – utajený návrhár a kajčír? Vlastne v tých našich časoch sme mali všetci fantáziu a módne móla“, spomína jedna z fanušíčok.

Čiernobiely chudobný duševný svet nešťastného pána Hegera
"Neverme falošným spasiteľom", vyzýva zo svojho statusu na sociálnej sieti predseda vlády Eduard Heger. A okamžite seba a svojich súkmeňovcov stavia do pozície spasiteľov, asi tých pravých, ktorí sú schopní spasiť nielen Slovensko, nás, rodnú... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD. 

instagram
instagram
instagram
instagram
instagram