Občan píše Matovičovi
25 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Záhada. Ako sa mohlo stať, že na konte Igora Matoviča na sociálnej sieti sa zjavil list občana Matovičovi?

Z mosta do Matoviča, tak ako to je, ako si tu pod touto (Matovičovou) vládou žijeme! Možno by takých "listov" bolo treba viac.

"Zdravím ťa, veľký medveď sa neprestáva čudovať kam táto krajina smeruje!" Píše autor príspevku, ktorý poslal na FB Matovičovi.

Nevie pochopiť a nie je sám

"Neviem pochopiť prečo 30 rokov si ľud má uťahovať opasky, prečo sa máme pozerať na takúto dražobu potravín? Ako môže vláda potichu čušať a nič neurobí že nafta stojí už 1.50 eura za liter?"

Odpovedz mi

"Ľudia tu robia za almužnu, prosím, keď môžeš, odpovedz mi prečo nedokážete reagovať hoci nulovou dph na potraviny a naftu benzín dať aspoň na 1.10 eur za liter prečo to dokáže Poľsko ?"

Toto je konečná!

"Igor Matovič toto už je konečná, prosím, toto už nie sú srandy! Ľuďom dochádza posledný dych, ver mi to, vážne mienite nabíjať takto smerakom a tým prašivým fašistom náckom ? ....To ozaj necítite s ľuďmi ???"

Je mi zle z toho farizejstva

"Ja už nedokážem ani pozerať správy ani nič, mažem si už aj "fejzbuk", som smutný strašne smutný čo sa to tu deje. Je mi zle z toho všetkého farizejstva aj zo všetkých reči  zkaždej strany a keď vidím falošného kolára aj toho sulíka mňa až napína z tohoto všetkého.

Už nemám dalej silu počúvať. Veru doležité sú činy a to je, že ľudia tu z roka na rok padajú sio životnou úrovňou."

Pani prezidentka, a čo tak raz byť ústretová aj voči majorite?
Výsledky sčítania by sa podľa prezidentky mali interpretovať ústretovo k menšinám. Tvrdí to vo svojom statuse na sociálnej sieti a nastoľuje tým množstvo ďalších otázok. Napríklad, aj tú z titulku. Zástupcovia menšín sa podľa prezidentky ocitli v... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Ivan Brožík
?session=true

_________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.