Šeligova dojímavá výzva Ficovi: Prosím, zrušte to! (VIDEO)
24 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Pán Fico, ak ste naozaj štátnik, zrušte stredajšie zhromaždenie! Ochránite občanov Slovenska. Touto verejnou výzvou bývalému premiérovi poriadne prekvapil koaličný poslanec parlamentu Juraj Šeliga. Vo svojom videu na sociálnej sieti apeluje totiž priamo na Roberta Fica. 

Prosí Fica ako trojnásobného expremiéra

Poslanec Šeliga vo videu vyhlásil, že výzvu sa rozhodol adresovať šéfovi Smeru-SD Robertovi Ficovi aj napriek tomu, že stojí na opačnom politickom brehu. V krátkom videu poslanec prosí opozičného lídra, aby zrušil pripravovaný protest pred prezidentským palácom. 

"Nijakým spôsobom vám nechcem upierať vaše právo zhromažďovať sa a vyjadriť svoj názor. No na druhej strane na vás apelujem, ako na bývalého trojnásobného premiéra, aby ste brali do úvahy zdravie a epidemiologickú situáciu," vyhlásil Šeliga.

Dosť času protestovať

Poslanec upozorňuje, že variant omikron sa na Slovensku naplno šíri. "No vy voláte občanov, aby prišli pred prezidentský palác. Zvyšuje sa tým riziko nákazy novým variantom pre vás aj ľudí, ktorí sa tam zhromaždia," upozorňuje.

"Verím, že povýšite záujem Slovenskej republiky na ochrane verejného zdravia pred vašim zhromaždením. Po vlne omikronu bude dosť času protestovať," odkázal vo videu poslanec.

Uhrík prináša tri dôkazy o tom, že Slovensko má mentálne zaostalú vládu! (VIDEO)
Prepnutú slovenskú vládu napadajú len dementné riešenia! Toto si myslí europoslanec Milan Uhrík z hnutia Republika a hneď to aj vo videu na sociálnej sieti vysvetľuje. Ideme sami proti sebe "USA a Ruská federácia sťahujú z Kyjeva rodiny... Čítať ďalej
24 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.