Uhrík prináša tri dôkazy o tom, že Slovensko má mentálne zaostalú vládu! (VIDEO)
24 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Prepnutú slovenskú vládu napadajú len dementné riešenia! Toto si myslí europoslanec Milan Uhrík z hnutia Republika a hneď to aj vo videu na sociálnej sieti vysvetľuje. 

Ideme sami proti sebe

"USA a Ruská federácia sťahujú z Kyjeva rodiny diplomatov. Situácia na Ukrajine eskaluje do nepríčetna a vojna je tam naozaj na spadnutie," varuje europoslanec.

Normálna slovenská vláda by sa podľa neho snažila Slovensko udržať v neutrálnej pozícii mimo vojny. "No prepnutá slovenská vláda robí presný opak! V čase najväčšej krízy sem ide púšťať americké vojská, aby si tu postavili základne a Slovensko zatiahli do vojny," varuje Uhrík.

Veľký prešľap spravodajskej televízie: Farkašovský upozorňuje na 33 minút pochybnej slávy Remišovej
Predsedníčka strany, ktorá je v koalícii do počtu, včera získala mediálny priestor, ktorý by prináležal hlave štátu! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti bývalý moderátor hlavných správ TV Markíza a politik Karol Farkašovský. Apel... Čítať ďalej
24 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Jedno dementné obmedzenie za druhým

Druhou významnou udalosťou podľa europoslanca je, že Íri aj Veľká Británia zrušili všetky protipandemické opatrenia. Zo strašenia Omicronom bola nakoniec iba fraška. V Poľsku podali členovia konzília odborníkov demisiu a pointa je v tom, že nikomu nechýbajú. Ľudia v Poľsku si žijú už prakticky normálne bez obmedzení, hovorí Uhrík.

"Na Slovensku však vláda ide presne naopak. Zavádza režim OP+ a vymýšľa jedno dementné obmedzenie za druhým," krúti hlavou.

Výzva pre nespokojných Slovákov

Tretia závažná vec je brutálne zdražovanie. Všetky ceny idú hore. "A všetky okolité štáty na to reagujú, len slovenská vláda zase chrápe a rieši len úvahy ako presadiť povinné očkovanie k spokojnosti Pfizeru," konštatuje europoslanec.

"Túto vlásu treba čím skôr zvaliť! Príďte preto podporiť protest 2. februára pred parlamentom. Nech vládni poslanci vidia, že ich už máme plné zuby," vyzýva Uhrík.

Blaha varuje: Desať dôvodov povedať NIE dohode s USA!
Okupácia začína! Takto reagoval smerák Ľuboš Blaha v statuse na sociálnej sieti na informáciu, že na slovenskom území budú v prvých dvoch marcových týždňoch vojenské cvičenia s tromi tisíckami amerických vojakov. Má Smer riešenie? Prídu dočasne -... Čítať ďalej
24 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.