J. Mesík: Nemecké dáta dokazujú absurdnosť očkovania detí a mladých ľudí
24 | 01 | 2022 I Ján Papuga

MUDr. Juraj Mesík upozornil na svojom  na absurdnosť očkovania zdravých detí a mladých ľudí do 60 rokov. Použil nemecké dáta v tabuľke od oficiálneho zdroja Robert Koch Institute (RKI).

V uvedenej tabuľke je každá skupina rozdelená na neočkovaných (ungeimpft), na očkovaných dvoma (grundimunisierung) a troma dávkami (auffrischung).

V stĺpcoch sú vekové skupiny od 5 do 11 rokov, od 12 do 17 rokov, potom obrovská skupina populácie od 18 do 59 rokov a v poslednom stĺpci sú ľudia nad 60 rokov. Dáta pokrývajú 4 týždne - posledné dva decembra 2021 a prvé dva januára 2022.

Hygienička zo Stropkova: Pozitívny je každý druhý test
Celoslovenské čísla vykazujú len mierny nárast omicronu, v niektorých okresoch počet pozitívnych pribúda takmer geometrickým radom. Nové ohnisko omicron variantu covidu zaznamenali epidemiológovia na východe, v okrese Stropkov. Dátová... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Zaočkovaných 1 raz vykazujú ako neočkovaných. Ľudí nad 60 rokov vykazujú ako jednu skupinu, aj keď vieme, že medzi 60, 70 a 80-ročnými a ešte staršími sú obrovské rozdiely najmä v úmrtnosti a pri ťažkých stavoch. RKI mohol skupinu nad 60 rokov rozčleniť, ale to by sa nehodilo do manipulácie s dátami.

V spomínanej tabuľke si treba všimnúť, že za celý tento zimný mesiac neskončilo na JIS ani nezomrelo v obrovskom Nemecku na infekciu omicronom ani jediné dieťa v skupine 5 až 11 rokov a ani jediné v skupine 12 až 17 rokov. Hospitalizovaných bolo 14 mladších a 28 starších detí.

V obrovskej skupine 18 až 59-ročných v 83 miliónovom Nemecku zomreli s omicronom traja (1 neočkovaný, 1 s dvoma dávkami, jeden s troma). V skupine nad 60 rokov zomrelo 24 ľudí (10 neočkovaných, 14 očkovaných).

Zdroj: @reprofoto FB J. Mesík

Link na celú správu RKI tu: https://www.rki.de/.../Wochenbericht_2022-01-20.pdf...

S. Peková a I. Bukovský: Blíži sa koniec tohto šialenstva!
Výživový poradca a lekár Igor Bukovský, ktorý je známy aj svojimi odbornými argumentmi proti opatreniam v boji proti covidu 19, čím neraz podráždil koaličných politikov a provládnych odborníkov, zrealizoval na svojom videoportáli rozhovor so... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.