S. Peková a I. Bukovský: Blíži sa koniec tohto šialenstva!
23 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Výživový poradca a lekár Igor Bukovský, ktorý je známy aj svojimi odbornými argumentmi proti opatreniam v boji proti covidu 19, čím neraz podráždil koaličných politikov a provládnych odborníkov, zrealizoval na svojom videoportáli rozhovor so vzácnym hosťom. Bola ním molekulárna biologička a lekárka Soňa Peková, ktorá je v Českej republike tiež známa svojim nesúhlasom v prístupe k epidémii koronavírusu. Obaja boli za svoj postoj masívne „lynčovaní“ politikmi a médiami. Dokonca Bukovský prišiel načas o svoj youtube kanál a dostal stopku v mainstreamových médiách. Či sa karta obrátila a čo nové o omikrone povie doktorka Peková sa dozviete v nasledujúcich riadkoch.

Hoci médiá postupne ustupujú od očkovacej propagandy, Bukovský upozornil Pekovú na Denník N, ktorý vytrvalo bojuje proti odborníkom s iným názorom. Uverejnili článok, v ktorom sa snažili znevážiť vyjadrenia doktorky Pekovej a z pozície novinára prezentoval nesúhlas s touto medicínskou odborníčkou. Vraj jej video nedokazuje to, že tretia dávka vakcíny nechráni proti mutácii omikron.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/14/doktorka-pekova-neockujte-sa-ide-o-preukazatelne-globalne-klamanie-populacie

Soňa Peková toto tvrdenie prijala so smiechom. Denník N nepovažuje za mienkotvorné médium a prirovnáva ho k zdochýnajúcemu koňovi. Odkazuje autorovi článku, nech si naštuduje zdroje, na ktoré Peková vždy vo svojich tvrdeniach odkazuje. Inak ju takíto novinári nezaujímajú a nedá sa nimi vyprovokovať.

Tretia a ďalšie dávky, prirodzene, nemôžu zaberať voči omikronu

Ďalšie téma súvisela s Dánskom, ktoré pri 56 % začkovanosti aj treťou dávkou vykazuje dnes sedemnásobok denných prípadov omikronu, než to bolo počas najhoršej vlny. To je podľa Bukovského ďalší dôkaz, že tretia dávka nechráni proti omikronu.

Peková uviedla, že už aj médiá postupne uznávajú, kde je pravda a mali by ju vyhľadávať. Vakcína bola vytvorená proti kmeňu, ktorý tu bol v roku 2020. Ten postupne zmizol. Omikron je už úplne iný kmeň vírusu, teda pôvodná vakcína už nemôže byť účinná. Podľa Pekovej to provládni špecialisti oboch krajín dobre vedia. Naopak, tretia dávka môže spôsobiť ochorenie a stratu prirodzenej imunity. Každou dávkou je jednotlivec ohrozený omikronom i inými chorobami.

A máme tu super booster - piatu dávku vakcíny v Turecku
Ďalší hoax sa mení na realitu. A to ten, čo hovoril o pravidelnom očkovaní po istom čase. Turecké ministerstvo zdravotníctva dovolilo podávanie piatej dávky proticovidovej vakcíny. Mali by ju dostávať osoby, ktoré dostali dve dávky očkovacej látky... Čítať ďalej
04 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Obrat v očkovacej totalite

Aj na základe tohto poznania už aj oficiálni experti vyhlásili, že stratégia opakovaného očkovania nie je vhodná ani udržateľná (Európska lieková agentúra). Bukovský v tom vidí náznaky toho, že by sa šialenstvo s očkovaním malo skončiť. Pociťuje tento obrat aj pri politikoch, aj pri médiách. Minister Matovič vyhlásil, že povinné očkovanie už nie je témou dňa, ako ani tretia či štvrtá dávka.

Aj Peková si myslí, že toto všetko postupom času ustane a podľa nej to skončí veľkým krachom. Dúfa však, že všetci tí, čo šikanovali ľudí, strašili ich a nútili k očkovaniu, ponesú zodpovednosť. Aj za to, že zlikvidovali podnikateľov, za tisícky úmrtí. Bukovský si myslí, že sa vyhovoria na to, že to museli, že to nepoznali, že to bolo potrebné. Peková dúfa, že im to aj voliči zrátajú.

Nie všetky testy zachytia omikron  

Ďalšou otázkou bolo, či súčasné testy dokážu zachytiť omikron. Podľa Pekovej sa dodnes používajú rovnaké testy. Tie dokážu ľahko spraviť z človeka pozitívneho. Tento typ testov kritizovala už v roku 2020. V jej laboratóriu používali testy, ktoré sú stabilné a vedia identifikovať rôzne varianty covidu.

Niektoré laboratóriá nedokážu detekovať omikron, niektoré áno a v takýchto podmienkach jeden dostane tú 180-dňovú „priepustku“, druhý nie. Podľa nej by to všetko malo čím skôr skončiť. Doposiaľ sa na základe laboratórneho nálezu neovplyvňoval život človeka, nezatvárali sa prevádzky. Bola to len druhotná indikácia. Podobnú nespoľahlivosť škontatovala aj pri antigénových testoch.

Soňa Peková: Rizikové očkovanie propagujú tí, ktorí majú z neho profit
Aj v Českej republike sa objavujú čoraz častejšie oprávnené otázky v súvislosti s epidémiou covid 19. Jednou z relácií, ktorá vysiela aj alternatívne názory, s výstižným názvom je O čem se mlčí. Stanislav Novotný sa pýtal Sone Pekovej, lekárky a... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Epidémia sa postupne končí

Bukovský v tomto kontexte pripomína, že podľa slovenských nariadení sa napriek povedanému majú ľudia pri vstupe do vybraných interiérov testovať. Peková to pripísala tomu, že testy sú v skladoch a potrebujú ich speňažiť. Okrem toho podľa oboch je ekonomická previazanosť výrobcov testov a realizátorov testovania s tými, čo ich nariaďujú, zreteľne známa.

Peková tvrdí, že po omikrone môže prísť iný kmeň. Ale bude pravdepodobne slabší ako omikron, ktorý je už teraz slabý, jeho priebeh je ľahký. Veľa mutácií vírusu zabíja tie nasledujúce, oslabuje ich. Ak zase nebudú ľudí nútiť testovať, ani si neuvedomíme, že tu je ďalšia, oveľa slabšia mutácia.  

Vírus bol umelo vytvorený

Podľa Pekovej toto všetko skončí, keď to povie ten, kto vie, kedy to skončí. Naráža tak na svoje predpoklady, že vírus bol umelo vytvorený, čo potvrdzujú aj uniknuté e-maily medzi zodpovednými. Myslí si však, že omikron je posledný. A po ňom pravdepodobne dlho nepríde nič. Ak totiž ide o nejakú hru o vypustenom víruse, ťažko to niekto zopakuje. Najmä v situácii, keď už ľudia „prekukli“ túto epidémiu, odhalili túto sabotáž.

„Vyzerá to zo všetkých strán, že to končí,“ povedala na záver doktorka Peková.      

Peková: dokumenty o úmrtiach, vedľajších a budúcich účinkoch vakcín. Závažné zistenia!
Molekulárna biologička a aktivistka z Českej republiky Soňa Peková informovala o dokumentoch, ktoré hovoria o testovaní vakcíny Pfizer. Na príkaz súdu sa museli zverejniť. Prvé informácie z týchto dokumentov sú závažné. Ide o experimentálne vakcíny... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.