Soňa Peková: Rizikové očkovanie propagujú tí, ktorí majú z neho profit
03 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Aj v Českej republike sa objavujú čoraz častejšie oprávnené otázky v súvislosti s epidémiou covid 19. Jednou z relácií, ktorá vysiela aj alternatívne názory, s výstižným názvom je O čem se mlčí. Stanislav Novotný sa pýtal Sone Pekovej, lekárky a molekulárnej biologičky, na dôkazy, ktoré spochybnili vakcíny Pfizer.

Pfizer musel dokumenty o vakcíne Pfizer zverejniť na základe rozhodnutia amerického súdu. Už prvé dokumenty firmy naznačujú, že táto vakcína je nebezpečná. Českí cenzori (ako aj tí slovenskí) však mlčia, namiesto toho urážajú a lynčujú odborníkov, ktorí upozorňujú na riziká aj za cenu plávania proti prúdu.

Peková: dokumenty o úmrtiach, vedľajších a budúcich účinkoch vakcín. Závažné zistenia!
Molekulárna biologička a aktivistka z Českej republiky Soňa Peková informovala o dokumentoch, ktoré hovoria o testovaní vakcíny Pfizer. Na príkaz súdu sa museli zverejniť. Prvé informácie z týchto dokumentov sú závažné. Ide o experimentálne vakcíny... Čítať ďalej
12 | 12 | 2021 | Ján Papuga

Podľa zverejnených dokumentov hovoríme o tisícoch nežiaducich účinkoch a stovkách úmrtí v čase testovania vakcíny Pfizer. Tieto informácie boli zatajené. Navyše nemali žiadne dáta o interakcii vakcíny s tehotnými a deťmi. Aj keď dnes vravia, že majú dáta aj po očkovaní detí, ťažko sa dá tejto firme veriť. A treba brať do úvahy aj súvislosť, že deti prekonávajú covid oveľa ľahšie, ako by bolo riziko užitia vakcíny.

Peková sa preto pýta, prečo sa má začať s masívnou vakcináciou detí. Tí, čo spochybňujú túto odborníčku z praxe, sa však zameriavajú na to, že nedokázala súvislosť medzi vakcínami a úmrtiami. Ona však cituje súdom uvoľnené (predtým utajované) dokumenty Pfizeru.

Podľa jej slov nechce bojovať s politikmi, ale ako lekárka chce ochraňovať ľudí. Propagandu očkovania predstaviteľmi, ktorí majú profit z očkovania, označuje za stratu ľudskosti.

Šéf lekárskych odborov volá po očkovaní detí. Lebo omikron
Prezident lekárskych odborov zrejme namá dostatočné informácie z Juhoafrickej republiky. Inak sa jeho volanie po očkovaní detí a odvolávanie sa na to, že omikron "napáda" hlavne deti, totiž vysvetliť nedá. Otázka na dovolenkujúceho... Čítať ďalej
03 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.