Dagmar Kramplová o tom, ako nám úrad prezidenta v prachu vyváľali
22 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Boj o dohodu s USA je aktuálne v prezidentskom paláci. Ide o čas a vláda s prezidentkou sa budú ponáhľať prijať ju.

Boja sa, že okupáciu USA ľudia v referende odmietnu, tvrdí Dagmar Kramplová, krajská predsedníčka SNS.

Deň hanby

Dnes sme boli svedkami toho, čo sa dnes zapíše do dejín ako deň, kedy bola zhodená vážnosť prezidentského úradu. Dagmar Kramplová píše: "Dnešným dňom tento úrad v podaní Čaputovej stratil posledné zvyšky dôstojnosti a cti, lebo toto, čo dnes Čaputová predviedla, tak to bolo na úrovni nesvojprávneho bieleho koňa, ktorý musí s vďakou splatiť svojim donorom to, čo sörösovským peňazovodom cez rôzne mimovládky v minulosti dostal."

Bolo jasné, že zradí

Za celú túto hanbu dalo výkričník vyhlásenie prezidentky, že bola vo voľbách jasne vyprofilovaný kandidát. Bolo teda jasné, že niekto, kto paktuje s mimovládkami, inak ani konať nemohol.  Taký človek "bez hanby pri prvej príležitosti zradí Slovensko a otvorí dvere okupantom," upozorňuje Kramplová.

Vyhlásenie Zuzany Čaputovej k Dohode s USA- plné znenie
Vyhlásenie prezidentky Slovenskej republiky k Dohode s USA vám prinášame v prepise a bez úprav. Vážené dámy, vážení páni, milí spoluobčania! Dovoľte mi, aby som vás oboznámila s mojim postojom k obrannej dohode. Predovšetkým chcem povedať veľmi... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Takže čo teraz?

"Teraz treba robiť všetko, čo sa len dá, treba bojovať proti týmto zradcom, a ich okupačnej dohode - treba sa jasne a otvorene vyjadrovať, treba podpísať petíciu, ísť na referendum, spájať sa, vyjadrovať neposlušnosť, nebáť sa a nedať sa zastrašiť!" Vysvetľuje bratislavská krajská predsedníčka SNS. Podľa nej sa nám môže zdať, že tieto aktivity sú zbytočné, no: "Nie, žiadna aktivita nie je zbytočná! Keby si Ľudovít Štúr povedal, že je to zbytočné, dnes tu žiadne Slovensko nemáme!"

Nič netrvá večne

Ani podpora tejto vlády. Kramplová pripomína, že ešte stále to máme v rukách my, občania. Na jeseň nás totiž čakajú župné a komunálne voľby. "Toto môžu byť prvé pozície, odkiaľ týchto zradcov vyženieme a kde im dáme jasne najavo, že KUCIAKOVSKÝ MAJDAN z prezidentských volieb z roku 2019 a parlamentných volieb z roku 2020 sa na Slovensku definitívne končí! Ideme ďalej priatelia, nepoľavujeme a ako by povedal aj Alexander Dubček - sme s vami, buďte s nami!"

J. Blanár: Od Naďa a Korčoka je cynické, ďakovať R. Ficovi za zmluvu
Hosťom B. Závodského bol Juraj Blanár, podpredseda parlamentu (Smer-SD).Témou včerajšej relácie bola zmluva medzi vládou USA a Slovenskou republikou. Ako Smer vníma pandemickú situáciu Podľa J. Blanára je načase prestať deliť ľudí, pretože boli... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.