Blaha: Už vidím Lejdy Doložku raňajkovať s Kočnerom vo väzení! (FOTO)
21 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Keby bola Čaputová na výplatnej páske americkej CIA, nevyzeralo by to inak! Skonštatoval to vo svojom najnovšom statuse smerák Ľuboš Blaha. Keď niečo vyzerá ako americký agent, chodí ako americký agent a kváka ako americký agent - tak je to americký agent.

CIA by ju brala hneď

Pred voľbami dostala Čaputová podľa opozičného poslanca 175 tisíc dolárov od americkej mimovládky. Celý jej život ju financoval Soros. S americkou veľvyslankyňou rieši vládne krízy, vyčíta hlave štátu Blaha. So svojim životopisom by sa podľa neho mohla prihlásiť na prácu v CIA.

Klamala v priamom prenose

"Nič sme od nej neočakávali, no napriek tomu Lejdy Doložka včera šokovala celé Slovensko. Nie preto, že sa prihlásila k americkému militarizmu, to sa dalo čakať - ale preto, ako drzo a bezočivo klamala. Ako môže povedať, že Obranná dohoda s USA zvyšuje ochranu našej suverenity, keď nám suverenitu Američania berú?" Pýta sa smerák.

A kladie ďalšie otázky: "Ako môže o tej svojej trápnej doložke povedať, že Slovensko sa môže v ktoromkoľvek prípade znovu prihlásiť ku svojej trestnej právomoci, keď sa v zmluve jasne píše, že Američania nemusia trestné činy so sadzbou do troch rokov ani len hlásiť?"

Danko sa pýta: Začnú aj prezidentku teraz nazývať užitočný idiot?
Začiatok konca Čaputovej! Až 52% ľudí si želá predčasné voľby. Milí priatelia už sme ich mohli mať! Konštatuje vo svojom statuse na sociálnej sieti národniar a exšéf parlamentu Andrej Danko. Čaputová ukázala, že to ide Podľa Danka mohla... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

"Ako môže šíriť hoax, že naši susedia majú rovnakú dohodu s USA, keď každý vie, že náš bratský český národ žiadnu DCA s Američanmi nemá?"

"Ako môže tliachať, že dohoda neumožňuje jadrové zbrane, keď sa v nej jasne píše, že sem Američania môžu navoziť čo len chcú a ani nám to nemusia oznámiť?"

Kedy začne platiť tá Kolíkovej novela?

Podľa Blahu všetko, čo zo seba včera Čaputová vypustila, bola lož. "Keby platila Kolíkovej novela o desiatich rokoch basy za hoaxy, tak už Čaputová chodí s Kočnerom na raňajky vo väzení," myslí si poslanec.

JUDr. Harabin: USA si z prezidentkiných doložiek urobí toaletný papier
Pripomienky, ktoré JUDr. Harabin a JUDr. Drgonec doručili k Dohode s USA boli odignorované. Dokonca ich predkladateľom zabránili zúčastniť sa štandardného pripomienkového rozporového konania. Na túto zmluvu musí byť vyhlásené referendum, tvrdí vo... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Blaha si však aj tak myslí, že úplne najlepší fór bola tá jej "interpretačná doložka". Američania sa na nej určite nasmejú.

Na obrázku môže byť 7 ľudí a text

Zdroj: FB/Ľuboš Blaha

Prehrala prezidentské voľby

Blaha to vdí takto: "Mrs. Doložka si prehrala prezidentské voľby. Sklamala všetkých - aj tých, ktorí ju považovali za umiernenú. Lebo to, čo spravila, bol protislovenský extrém."

Vidí Belousovová za včerajším vyhlásením prezidentky alibizmus?
Vyhlásenie prezidentky Zuzany Čaputovej k "obrannej" dohode s USA si všíma aj Anna Belousovová, predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť. Zuzana Čaputová je za prijatie okupačnej zmluvy "Sama ju však nepodpíše, ale splnomocní za seba na podpis... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Podľa poslanca musela predsa vedieť, že väčšina Slovákov tu nechce americké základne. Slováci sú na to kvôli dejinám 20. storočia mimoriadne citliví. Nikto nechce vojnu s Ruskom, nikto nechce ďalšie okupácie.

"Čaputová si mohla nad dohodou s USA umyť ruky ako Pilát Pontský a dať na ústavný súd aspoň narušenie suverenity - mohla sa aspoň tváriť, že nie je americký agent. Takto sa stala symbolom americkej okupácie. Od včera už celé Slovensko vie, že máme skorumpovanú prezidentku. Z Ameriky jej zaplatili kampaň a odvtedy ju ovládajú. Hovorí sa tomu vlastizrada, pani Čaputová - vlastizrada," uzavrel Blaha.

Fico sľubuje: Z TOHOTO budete šokovaní! (VIDEO)
Chceme hovoriť o obrovskom zdražovaní, ktorému vláda nevenuje žiadnu pozornosť! Strana Smer-SD na čele s lídrom Robertom Ficom chce na svojom proteste rozobrať snáď najpálčivejšiu tému, ktorá trápi bežného Slováka. Neúnosné zdražovanie. Neuveríte,... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.