Fico sľubuje: Z TOHOTO budete šokovaní! (VIDEO)
21 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Chceme hovoriť o obrovskom zdražovaní, ktorému vláda nevenuje žiadnu pozornosť! Strana Smer-SD na čele s lídrom Robertom Ficom chce na svojom proteste rozobrať snáď najpálčivejšiu tému, ktorá trápi bežného Slováka. Neúnosné zdražovanie. Neuveríte, čo zistili pri svojom malom nákupnom výskume!

Takto to ďalej nejde!

"V stredu 26. januára nebudeme hovoriť len o dohode medzi Slovenskou republikou a USA. Chceme hovoriť aj o obrovskom zdražovaní, ktorému vláda nevenuje žiadnu pozornosť," uviedol Fico vo svojom videu na sociálnej sieti.

"Môžem potvrdiť, že Smer-SD už minimálne päťkrát v roku 2021 žiadal parlament, aby rokoval opatrenia, ktoré vláda SR má predstaviť na zníženie obrovského sociálneho tlaku, ktorý prichádza so zdražovaním. A to nielen v prípade energií, ale aj v prípade potravín," konštatuje líder opozície.

Ani v jednom prípade však neboli vypočutí. "Pre túto vládu je vždy niečo dôležitejšie, ako sú záujmy slovenského národa," hovorí Fico.

Aby mohli USA rásť, potrebujú vojnu v Európe! My to nedopustíme, vyzýva Blaha na protest
Nechceme americké vojny - sme s tebou, Rusko! Takto začal svoj najnovší status opozičný poslanec a smerák Ľuboš Blaha. Podľa neho Slováci nechcú americké zmluvy, nechcú rozširovať NATO, chcú len solidaritu s Ruskou federáciou a mier! Na istú časť... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Porovnanie cien v priamom prenose

A aby strana Smer dokázala, že to myslí naozaj vážne a že chce poukázať na nečinnosť vlády, vybrali sa jej členovia na nákupy.

"Išli sme na nákupy. Navštívili sme okolité krajiny - Rakúsko, Česko, Maďarsko a aj Poľsko. Vo všetkých krajinách sme kúpili rovnaké potraviny dokonca v rovnakom obchodnom reťazci," opisuje aktivitu Fico.

"Budete prekvapení, aké sú tu obrovské rozdiely. Budete tak isto prekvapení, aké opatrenia prijímajú ďalšie krajiny, aby pomohli svojim občanom. A budete šokovaní z nečinnosti slovenskej vlády," navnadil verejnosť smerák.

Na obrázku môže byť monument a text

Zdroj: FB/Smer-SD

"Zajtra sa dozviete viac," ukončil však svoj výstup predčasne ako v TV seriále. Tak sme teda, pán Fico, naozaj zvedaví!

Fico je krstným otcom! Vyšla kniha Byť kajúcnikom sa oplatí (FOTO)
Autor ani nemohol nájsť vhodnejšieho krstného otca! V časoch, keď na Slovensku pojem ´právny štát´ ide akosi do ústrania a masový fenomén kajúcnikov do popredia, vychádza kniha Ľudovíta Števka Byť kajúcnikom sa oplatí. A pokrstil ju 20. januára... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.