Vidí Belousovová za včerajším vyhlásením prezidentky alibizmus?
21 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Vyhlásenie prezidentky Zuzany Čaputovej k "obrannej" dohode s USA si všíma aj Anna Belousovová, predsedníčka strany Národ a Spravodlivosť.

Zuzana Čaputová je za prijatie okupačnej zmluvy

"Sama ju však nepodpíše, ale splnomocní za seba na podpis tejto dohody člena vlády," konštatuje A. Belousovová. "Prečo asi nechce, aby bol jej podpis na tejto zmluve? Z rovnakého dôvodu, prečo jej poradcovia vymysleli nejakú "doložku" resp. dovysvetlenie tejto dlho pripravovanej zmluvy," tvrdí Belousovová.

Lebo chce byť za dobrú

"A za dobrú chce a musí byť preto, lebo chce a musí znovu kandidovať v ďalších prezidentských voľbách. A preto sa snaží byť ako v tej rozprávke "ani nahá, ani oblečená"." Vysvetľuje A. Belousovová.

"Nesmie teda nechať svoje odtlačky prstov na dohode, ktorá pošliape suverenitu Slovenska, bude znamenať jeho okupáciu a je reálnou hrozbou zavlečenia Slovenska do vojnového konfliktu. Musí sa tváriť ako ochrankyňa národných a štátnych záujmov Slovenska a preto jej radcovia vymysleli "doložku", aby si pani prezidentka mohla dupnúť nôžkou a pohroziť pätičkou , akože : Ak USA odmietnu doložku, zmluvu nepodpíšeme!" Dodáva.

Fico je krstným otcom! Vyšla kniha Byť kajúcnikom sa oplatí (FOTO)
Autor ani nemohol nájsť vhodnejšieho krstného otca! V časoch, keď na Slovensku pojem ´právny štát´ ide akosi do ústrania a masový fenomén kajúcnikov do popredia, vychádza kniha Ľudovíta Števka Byť kajúcnikom sa oplatí. A pokrstil ju 20. januára... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Doložka nie je právny záväzok

Podľa Belousovovej je to pre američanov len nejaký oznam, ako Slovensko túto dohodu vníma. "USA si môžu povedať: No vnímajte si ju, ako len chcete. Vaše vnímanie a vaše pocity - vaša vec. "Vnímanie" pre nich nemá žiadnu právnu silu a záväznosť," myslí si.

Ako veci vníma Belousovová

"To čo stvárala a stvára pani prezidentka okolo tejto dohody ja VNÍMAM ako jeden hnusný podraz a dôkaz jej falošnosti a vlastizrady," pridáva na záver predsedníčka NaS.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.

Soročinová: Prezidentka sa jasne usvedčila!
Prezidentka Zuzana Čaputová ani po týždňoch verejného odporu voči okupačnej "obrannej" dohode s USA nič nepochopila. Vyhlásenie prezidentky hodnotí politička Monika Sofiya Soročinová. Neprekonateľná servílnosť "Včera sa svojim vyhlásením opäť... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Eka Balašková