Danko sa pýta: Začnú aj prezidentku teraz nazývať užitočný idiot?
21 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Začiatok konca Čaputovej! Až 52% ľudí si želá predčasné voľby. Milí priatelia už sme ich mohli mať! Konštatuje vo svojom statuse na sociálnej sieti národniar a exšéf parlamentu Andrej Danko.

Čaputová ukázala, že to ide

Podľa Danka mohla prezidentka Čaputová vyhlásiť referendum. "Bála sa, pretože jej táto vláda vyhovuje. Včera nám ukázala, že sa to dá aj bez názoru Ústavného súdu," pripomína národniar. Podľa neho so zmluvou s USA tam problém nevidí a na Ústavný súd sa neobráti. Načo riskovať. 

Užitočný idiot je pojem politického žargónu

"Jeden denník o mne napísal minulý týždeň, že som bol užitočný idiot Ruska. Opýtal som sa novinára, či na tom trvá. Argumentoval som, že som robil pre Slovensko a mal dobré vzťahy aj na západe. Áno, vzoprel som sa zmluve s USA, ale preto ma pán redaktor nemusíte urážať. Odpovedal mi, že: Užitočný idiot je pojem politického žargónu používaný pre ľudí vnímaných ako propagandisti vo veciach, v ktorých si nie sú plne vedomí hlavných cieľov a sú cynicky využívaní ostatnými pre šírenie propagandy za účelom, o ktorom nemajú povedomie,“ približuje Danko.

JUDr. Harabin: USA si z prezidentkiných doložiek urobí toaletný papier
Pripomienky, ktoré JUDr. Harabin a JUDr. Drgonec doručili k Dohode s USA boli odignorované. Dokonca ich predkladateľom zabránili zúčastniť sa štandardného pripomienkového rozporového konania. Na túto zmluvu musí byť vyhlásené referendum, tvrdí vo... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

U prezidentky je to inak

A pýta sa: "Myslíte si, že teraz tento pojem užitočný idiot použijú na Čaputovú a USA? Odpoveď je jasná. Určite to neurobia. Oni totiž majú patent na pravdu, oni rozhodujú, kto je nadčlovek, kto čo môže a kto nie, kto je dobrý a kto zlý. Oni vidia veci inak. A áno, oni vidia len seba a záujmy tých, čo ich platia," konštatuje politik.

A práve preto podľa Danka pani Čaputová nikdy nedosiahnete rozmer prezidentky. "Ľuďom nepomáhate a do dejín vojdete ako zradkyňa Slovenska a sluha západu. Nič netrvá večne. To si zapamätajte. Vidím ako Vás to likviduje. Odstúpte, kým Vás ľudia nevyhodia z paláca na skládku do Pezinka," vyzýva hlavu štátu národniar.

Nie je tých pročkovín od OĽaNO už akosi priveľa?
Táto otázka napadne aj vám, keď si prečítate hodnotenie nezaradeného poslanca Matúša Šutaja Eštoka (Hlas-SD). Ten si tentokrát "posvietil" na návrh poslanca OĽaNO Petra Kremského. Čo ho tak zaujalo "Návrh poslanca Petra Kremského z OĽaNO, aby... Čítať ďalej
21 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.