Prečo dohoda s USA? Smerák Ján Mažgút vám to vysvetlí! (VIDEO)
20 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Aha, tak už vieme! Ak sme doteraz nedostali vysvetlenie a odpoveď, načo nám je obranná dohoda s USA, politik zo Smeru-SD má pre nás odpoveď!

Obranná dohoda medzi Slovenskom a USA už dlhšiu dobu spôsobuje v spoločnosti dosť veľké napätie. Po oznámení prezidentky Zuzany Čaputovej, kde vyjadrila tejto zmluve podporu, sa takmer okamžite ozvali nesúhlasné hlasy najmä zo strany opozície.

Vysvetlil ale doposiaľ niekto občanom o čo vlastne ide? "Ak ste doteraz nedostali vysvetlenie a odpoveď, načo nám je obranná dohoda s USA, stačí si vypočuť predsedu branno-bezpečnostného výboru Juraja Krúpu," radí vo svojom statuse na sociálnej sieti smerák Ján Mažgút.

Stíhať Žilinku za cestu do Ruska? Nereálne!
Žilinka rozhádal celú vládnu koalíciu! Prezidentka považuje jeho cestu do Ruska za nevhodnú, premiér Heger mu nerozumie, vicepremiérka Remišová ho chce disciplinárne stíhať, podľa predsedu parlamentu Kollára je Žilinka dobrý generálny prokurátor a... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Spomeňme si ako Nemci tiahli na Rusko....

Vo videu to vysvetľuje Krúpa naozaj polopate. "My nevieme, kade sa vojská budú pohybovať, predsa len, tie manévre sú veľké. Zoberte si, že keď Nemci ťahali na Rusko, takisto obsadzovali iné krajiny preto, aby si zväčšili manévrovací priestor. Toto je moderný spôsob vedenia boja," zhrnul  predsedu branno-bezpečnostného výboru.

Aha, tak už vieme! Už nám to je všetkým jasné.

Tragikomédia platená z našich daní! (VIDEO)
Krátku ukážka toho, ako vyzerá polícia v rukách politikov a pár faktov k nezákonnému zásahu u Norberta Bödöra zverejnil na sociálnej sieti advokát Pavol Gašpar. Komu z vás to spravia nabudúce? Pýta sa. "Ústavný súd skonštatoval, že Norbert Bödör... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.