Matovičova sestra Belicová: Vláda si svoj kalich horkosti za velezradu vypije do dna! A nie od Žilinku, ale od národa!
20 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Koalícia by sa mala správať tak, aby zo Žilinku nemuseli mať plné gate! Takto sa v statuse na sociálnej sieti vyjadrila sestra expremiéra Igora Matoviča Zuzana Belicová. 

V Žilinkovi nemajú istotu

"Prečo neustále útočia koaliční politici a političky na generálneho prokurátora Žilinku? Prečo manipultívne a lživo z neho robia ruského agenta a akýsi vymyslený “štít pre opozíciu”?" Pýta sa v statuse Belicová.

Podľa nej je to preto, lebo v ňom "nemajú istotu, žeby chránil ich zadky, keby boli raz náhodou trestne stíhaní. "Tak nech konajú tak, aby z jeho zásadných a nestranných rozhodnutí nemali už teraz plné gate bobkov," dodáva Belicová. 

Vlastizrada celej vlády

Tiež by si podľa nej politici a političky kydajúci na generálneho prokurátora Žilinku miesto neustáleho znevažovania jeho osoby mohli naštudovať trestný čin vlastizrady.

"Lebo aktuálne mnohí z nich svojou servilnosťou k americkej armáde a k USA pri podpise zmluvy dovoľujúcej tu mať ich vojenské základne, majú k vlastizrade veľmi blízko," upozornila Belicová.

Koaličný poslanec je optimista. Skončí sa omikronová šikana?  
Poslanec NRSR za SAS Marián Viskupič na rozdiel od svojich koaličných kolegov má nádej na optimizmus v súvislosti s normalizáciou života na Slovensku. Napísal o tom na svojom facebookovom profile. Poukázal na uvoľnenie opatrení v niektorých... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Desiatky súhlasných komentov

Jan v komentári zhodnotil: "Najdivnejšie je to, že ho za generálneho prokurátora zvolilo 107 poslancov.. v tedy boli akože nesvojprávni?..Teraz odrazu, keď zastupuje svoje presvedčenie a zdravý rozum, už je nekompetentný?? Vivat slovenská vláda debilizmu!!"

"Čakali od neho, že sa bude servilne pozerať inam a on si dovoľuje nezavrieť oči pred ich nehoráznymi nezákonnosťami, aké tu nemajú obdobu," pridal sa Vlad.

Peter usúdil, že "ústava a zákon by malo byť "písmo sväté", čo sa týka politikov, dnes je to naopak, buď sú takí sprostí, alebo to len proste preháňajú s drogami veď toto už nieje normálne!"

Kniha rozprávok vychovávateľky ako zamiesť s lajdákmi pobúrila verejnosť! Čo na to riaditeľ školy?
Pritlačíme ich k múru a fackami tú ich hlúposť z hlavy vybijeme! Tak takto sa najnovšie učí na školách boju proti ľuďom s iným názorom. No vychovávateľka zo základnej školy v Martine, ktorá knihou rozprávok s pofidérnym textom napísala, si poriadne... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Kto im dal mandát ísť proti záujmom väčšiny národa

"Nechápem, koho záujmy zastupujú politici súčastnej koalície a kto im dal mandát ísť proti záujmom väčšiny národa... Keď idú proti svojmu národu, páchajú velezradu a za to by mali byť súdení....," mysli si Roman.

"Raz príde doba, keď budú vlastizradcovia za svoje činy stíhaní. Len neviem, či sa to my dožijeme. Uvidí sa, čo urobí osoba, čo všetko citlivo vníma," čaká na vyjadrenie prezidentky Lýdia.

A je to tu! Už v marci prebehne v Lešti slovensko-americké cvičenie s 3-tisíc vojakmi!
Ešte nie je ani oficiálne podpísalá dohoda s USA ale plány sú už jasné! Priestory Centra výcviku Lešť, posádkového cvičiska Levice a tiež letiska Sliač môžu už 1. marca očakávať 3000 vojakov s približne 1000 kusmi techniky. Na cvičení Saber... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Nebezpečný generálny prokurátor

Radovan si myslí, že "GP Maroš Žilinka je apolitický, nezaujatý a nestranný. Robí rozhodnutia vyplývajúce výhradne z jeho funkcie a zákona. A to je nebezpečné.... pre niekoho".

Daniela sa pridáva: "Pán Žilinka nejde v jednotnej línii s koalíciou. Preto toľko hejtov na jeho osobu. Budú sa ho snažiť všemožne diskreditovať. Dúfam, že to ustojí."

"Za to co uz napachali si raz vypiju svoj kalich horkosti do dna..a nie od GP ale od národa," uzavrela trefne Jana.

„Protiveľmocenský komplex“ Slovákov (Peter Weiss)
Názor Petra Weissa (Pravda) Pozorujúc dianie okolo Dohody o obrannej spolupráci medzi Slovenskom a USA (DCA) som si spomenul na výsledky medzinárodného výskumu Transatlantické trendy z roku 2004, píše bývalý politik a diplomat Peter Weiss v článku... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.