Romana, Romana, ach, TOTO mohol zobrať na kandidátku iba...
19 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Byť v koži redaktorov, ktorí musia, alebo chcú klásť otázky poslankyni NR SR Romane Tabák (OĽaNO), by nechcel asi nikto z verejnosti.

Po vzhliadnutí videa, ktoré zverejnila stránka Zomri nedávno si môžeme klásť už iba jedinú otázku: "Romana, Romana, máme smiať sa, alebo plakať?"

Otázka smerovala zrejme k obrannej zmluve s USA. Z odpovedi vyplýva, že poslankyňa Tabák mala pravdepodobne odpovedať na otázku, čo si o obrannej zmluve s USA myslí.

Poslankyňa NR SR Romana Tabák odpovedala. S tenisovou raketou v ruke. Odpovedela, čo si myslí...

A čo si o jej odpovedi myslia napríklad Jozef Lenč, ale aj bývalý člen hnutia OĽaNO Ján Krošlák, ale aj celá široká verejnosť?

Komentáre ju zrejme nepotešia. Pokiaľ ich vôbec číta.

Nazrite do zákulisia procesu s Dušanom Kováčikom
Obhajcovia Dušana Kováčika, JUDr. Ján Kršiak, JUDr. Erik Magál, JUDr. Jakub Križan sa rozhodli, že prostredníctvom série krátkych videí umožnia nazrieť verejnosti do zákulisia procesu s Dušanom Kováčikom. Obhajcovia v ňom ozrejmujú tie... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Väčšina z komentujúcich prosia o pomoc Boha

Ján Krošlák prosí o pomoc Boha: "Bože, ale už fakt sa zmiluj nad nami tenistami," napísal.

Ale spytuje Boha aj iný komentujúci, Boris: "Boooože. Na tej kandidátke OĽaNO sa do parlamentu vždy prepasujú totálne vypatlané osoby."

"Nuž a dievča za toto berie 3060 eur plat plus paušálne náhrady vo výške 2040 eur, teda spolu 5100 eur. Ako sa asi musia cítiť vzdelaní ľudia, inteligenčne na míle vzdialení tejto poslankyni, pracujúci od rána do večera, ktorí berú násobne menej ako toto čudo?" Pýta sa Peter.

"Jednoznačne udeľujeme cenu za najjednoduchšiu poslankyňu v NRSR," napísal Martin.

"Táto žena podľa mňa nevie ani len štátnu hymnu naspamäť. Tragédia," napísal iný komentujúci.

Odpoveď Romany Tabak si všimol aj politológ Jozef Lenč. "GAME, SET AND MATCH. Po tejto reportáži je jasné, že nepotrebujeme bilaterálnu zmluvu s USA, však načo, keď Romana má rakety. Takže, šach mat slniečka, alebo tenisovo game, set and match americkí Sorosovi agenti a liberálne média," píše Jozef Lenč.

Matovič sa ozval, zaplakal a zase od ľudí dostal "nakladačku"
"Mal som (opäť) pravdu". Takto neskromne začal príspevok expremiéra a súčasného ministra financií Igora Matoviča na sociálnej sieti. Ale! Reakcie ľudu ho veru nepotešia. Igor Matovič sa odvoláva na to, že čím viac ochraňovali zdravie ľudí, tým... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

_____________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.