Nazrite do zákulisia procesu s Dušanom Kováčikom
19 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Obhajcovia Dušana Kováčika, JUDr. Ján Kršiak, JUDr. Erik Magál, JUDr. Jakub Križan sa rozhodli, že prostredníctvom série krátkych videí umožnia nazrieť verejnosti do zákulisia procesu s Dušanom Kováčikom.

Obhajcovia v ňom ozrejmujú tie najzásadnejšie argumenty týkajúce sa nimi podaného odvolania proti rozsudku v ktorom bol Dušanovi Kováčikovi uložený trest 14 rokov.

 

Pokúsili sa v ňom ľudskou rečou priblížiť niektoré z mnohých argumentov, ktoré sú obsahom odvolania proti rozsudku zo dňa 20.09.2021 o ktorom bude rozhodovať Najvyšší súd SR.

Predmetné video, ako uviedli obhajcovia obsahuje argumentáciu, ktorá jednoznačne preukazuje, že JUDr. Dušan Kováčik sa objektívne nemohol dopustiť zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny za ktorý bol odsúdený a z dôvodu ktorého mu bol uložený tiež trest prepadnutia celého majetku.

Video je zverejnené na YouTube kanály.

OZ AN24-Hejce: Aj TAK sa dá pán minister! Odmietame, nie sme opice ani dezoláti, na rozdiel od politikov
"Spomienka len pre očkovaných! Aj tak sa dá, pán minister...," zverejnilo OZ AN24-Hejce otvorený list adresovaný ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi. OZ v ňom reaguje na telefonát z ministerstva obrany. Dnes prišiel telefonát z ministerstva... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.