OZ AN24-Hejce: Aj TAK sa dá pán minister! Odmietame, nie sme opice ani dezoláti, na rozdiel od politikov
19 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Spomienka len pre očkovaných! Aj tak sa dá, pán minister...," zverejnilo OZ AN24-Hejce otvorený list adresovaný ministrovi obrany Jaroslavovi Naďovi. OZ v ňom reaguje na telefonát z ministerstva obrany. 

Dnes prišiel telefonát z ministerstva obrany SR, kde nám istá dáma oznámila, že na spomienku do Hejcí budú vpustení len OČKOVANÍ! V liste z MOSR bola v režime OP len preprava osôb," píše sa na sociálnej sieti stránky OZ AN24-Hejce.

List ministrovi obrany zverejňujeme v plnom znení.

Vážený pán minister...

dva dni dozadu volala iná dáma z vášho ministerstva, že nás prosíte, aby sa príhovor člena OZ AN-24 Hejce, niesol v tóne spomienky, aby sme doň nevnášali politiku a iné.

Vážený pán minister, členovia občianského združenia nie sú ani ovce, ani dezoláti, ani opice. Členovia nášho združenia vždy vystupovali na spomienkach a iných akciách súvisiacich s haváriou lietadla slušne, na rozdiel od politikov, ktorí sa na spomienku prišli ožrať a ešte stihli pri nastupovaní do vládnej limuzíny, rozbiť alkohol, ktorý si brali na cestu zo spomienky domov. Nebudeme menovať, sám viete, že to bol váš predchodca...

Triediť ľudí na očkovaných a neočkovaných, na cudzom území, navyše vonku v prírode len preto, že vám to tak vyhovuje, je absolútne choré. Netušíme, čo ste tým chcel dosiahnuť, ale pravdou je, že sa Vám podarilo to, čo ani Vášmu predchodcovi nie.

Dnes sme sa v občianskom združení telefonicky spojili a výsledok máte tu : Odmietame deliť pozostalých na očkovaných a neočkovaných len preto, že sa asi bojíte počuť pravdu a preto nikto z OZ AN24-Hejce príhovor mať nebude !

OZ si spomienku 19.1.2022 v Hejciach urobí aj bez ministerstva obrany. Na rozdieľ od tých, ktorí sa tam chodia pretŕčať vždy 19.januára a falošne trúchliť, my v OZ si svojich najbližších uctievame aj počas roka, kedy chodíme zapáliť sviečky na kopec Borsó.

Vážený pán minister...

pozostalí Vám boli dobrí len vtedy, keď ste potrebovali hlasy do volieb. Ale aby sme len nehanili, pripomíname Vám, čo ste napísal na svoj fb profil dňa 27.1.2020 :

"Pozostalí už majú plné zuby nezmyselného utajovania vyšetrovacieho spisu. Vôbec sa im nečudujem...Po 14 rokoch márneho čakania na férový prístup od štátnych orgánov, sa združenie pozostalých obetí tragickej havárie AN-24 v Hejciach ( OZ AN-24(5605)-Hejce) rozhodlo zažalovať Slovenskú republiku. Rozumiem im a podporujem ich. Pozostalí a verejnosť majú plné právo dozvedieť sa pravdu, nech je akákoľvek. Pokiaľ budem mať po voľbách možnosť ovplyvniť riešenie tejto situácie, tak sľubujem, že bude spis odtajnený a zodpovední budú niesť následky."

Vážený pán minister, z tohto Vášho vyjadrenia sme nechceli použiť v príhovore nič, lebo spomienka je o niečom inom. Toto Vaše vyjadrenie sme Vám len chceli osobne pripomenúť, lebo práve v tejto dobe nabralo konkrétne kontúry...

S úctou členovia OZ.

MUDr. Juraj Mesik cituje "Jediná cesta z totalitarizmu je TOTÁLNY odpor!"
MUDr. Juraj Mesik odporúča na sociálnej sieti každému slobodnému občanovi Slovenska a Česka prečítať si krátky, stručný a jasný príhovor Roberta F. Kennedyho ml., ktorý prostredníctvom neho prehovoril k Rakúšanom bojujúcim za slobodu seba a... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pre pozostalých a verejnosť

"Po skončení pietnej spomienky, organizovanej MO SR (cca o 12.00hod.), OZ AN-24 Hejce uskutoční samostatnú pietnu spomienku pre pozostalých a verejnosť. Pietna spomienka bude v režime "základ", bez obmedzenia počtu osôb, rovnako ako je to stanovené napr. pri pohreboch," oznámilo OZ na sociálnej sieti.

Minister obrany J. Naď vytiahol dôkaz proti vláde Roberta Fica! Čo na to občania?
Minister obrany Jaroslav Naď (OĽaNO) zverejnil na sociálnej sieti list svojho predchodcu, Petra Gajdoša, ktorý bol ministrom obrany za SNS. Jaroslav Naď hovorí o dôkaze, ktorý je o tom, kto chcel dohodu s USA a rokoval o nej. "Mimochodom, takýchto... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.