A. Belousovová: Namiesto dialógu rinčia zbraňami
19 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Hoci sa cesta generálneho prokurátora do Moskvy uskutočnila už pred pár dňami a vyvolávala "vášne" v rámci celého politického spektra, naša pani prezidentka sa s vyjadrením neponáhľala.

Na toto jej vyjadrenie čakala aj predsedníčka NaS, Anna Belousovová.

Sankčný zoznam

"Jeho návštevu Ruska považuje za nevhodnú, keďže absolvoval aj stretnutie s osobou na sankčnom zozname EÚ - svojim kolegom generálnym prokurátorom RF," píše A. Belousovová: "Hlavu štátu však ešte viac znepokojuje fakt, že generálny prokurátor ani následne neporozumel tomu, prečo bola jeho cesta vnímaná problematicky. Je zaujímavé, že pani Čaputová sa vyjadruje v ostatnom čase ku všetkému k čomu by sa vyjadrovať nemusela - od šikany deti, cez samosprávu až po hodnotenie pracovnej cesty generálneho prokurátora. Stále sa vytrvalo nevyjadruje k tomu, k čomu by sa vyjadrovať mala - k dohode o "obrane" medzi USA a SR."

MUDr. Juraj Mesik cituje "Jediná cesta z totalitarizmu je TOTÁLNY odpor!"
MUDr. Juraj Mesik odporúča na sociálnej sieti každému slobodnému občanovi Slovenska a Česka prečítať si krátky, stručný a jasný príhovor Roberta F. Kennedyho ml., ktorý prostredníctvom neho prehovoril k Rakúšanom bojujúcim za slobodu seba a... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Spáchal "hrdelný zločin"

Taký má A Belousovovej dojem z vyjadrení predstaviteľov štátnej moci voči M. Žilinkovi a jeho ceste do Ruska: "Pritom ho odsudzujú vojnoví štváči, ktorí podporou dohody s USA robia zo Slovenska spolupáchateľa vojenskej agresie voči Rusku. Potom sa ani netreba diviť, že odsudzujú človeka, ktorý dáva prednosť dialógu namiesto rinčania zbraní."

Ak sa im tak žiada vojny, nech si bojujú sami

"Už sa teším, ako si "naša" vrchná veliteľka vojsk navlečie na seba maskáče od Hanečku a s plnou poľnou pôjde bojovať za záujmy USA na východný front. A Naď s Korčokom sa určite pridajú," ironizume Belousovová, no už vážne dodáva: "My ostatní proti Rusku nikdy nepôjdeme!"

Čaputovej dcéra boduje! Najnovšie na titulke magazínu VOGUE! (FOTOGALÉRIA)
Tomu sa povie megaúspech! Emma Čaputová sa objavila na titulke prestížneho módneho magazínu Vogue! Určite tak vytrela zrak všetkým facebookovým neprajníkom. O dcére prezidentky Zuzany Čaputovej Emme je známe, že popri štúdiu na strednej škole si... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

____________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.