Belousovová: Inkvizícia v mene božstva - vakcíny?
16 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Srandy skončili. - Konštatuje Anna Belousovová zo strany Národ a spravodlivosť, keď zaregistrovala informáciu o Djokovičovom vyhostení z najmenšieho kontinentu.

Dôkaz o novej totalite

"Rozhodnutie federálneho súdu Austrálie o zrušení víza srbského tenistu Djokoviča podalo dôkaz o o novej totalite a pokojne ju môžeme nazývať aj koronafašizmus." Píše rozhorčená A. Belousovová: "Austrália vyhosťuje svetovú tenisovú jednotku,ale hlavne dokázateľne zdravého človeka!"

Hlavné dôvody

"Djokovičové antivakcinačné názory sú verejnou hrozbou a môžu spôsobiť občianske nepokoje. Djokovič nie je po 2 rokoch pandémie zaočkovaný. Ignoroval vraj ešte pred príchodom do Austrálie protipandemické opatrenia. Predstavuje riziko pre celú spoločnosť, v ktorej podnecuje protivakcinačné nálady." Cituje hlavné dôvody vyhostenia tenistu a konštatuje, že "Djokovič nie nebezpečný preto, lebo môže šíriť vírus, ale preto, lebo môže spochybniť "jedinú pravdu"!"

Chápete o čo ide ?

"Tu už dávno nejde, ak vôbec niekdy išlo, o zdravie ľudí a rozhodnutie federálneho súdu Austrálie to len potvrdilo. Odôvodnenie rozhodnutia mi pripomína sci-fi, alebo stredoveký inkvizičný súd .Akoby sa Djokovič prehrešil proti nejakému novému božstvu - Vakcíne." Vysvetľuje politička.

Laššáková: Čo že to naša prezidentka tak citlivo vníma?
Ústavná právnička Judita Laššáková porovnáva dve situácie, kedy sa prezidentka môže obrátiť na Ústavný súd. Urobila to, lebo môže "Zuzana Čaputová sa ohradila proti kritike, ktorá sa jej ušla za nevypísanie referenda o predčasných voľbách. Vraj... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Nie odborníci, politici rozhodujú!

"Podľa toho, čo vyprodukoval tento súd, Austrália sa stáva prvým štátom, kde je zakázané akékoľvek spochybňovanie Vakcinácie, akékoľvek prehrešenie sa proti pandemickým opatreniam, ktoré sú výsledkom politických rozhodnutí a nie odborných diskusií." Píše Belousovová a pýta sa, čo máme ďalej očakávať a či bude nasledovať prenasledovanie za názory.

Prídu aj perzekúcie vedcov, ktorí budú tvrdiť "A predsa sa točí "?!

"Dočkáme sa nakoniec aj násilného očkovania, alebo ako nám to sľuboval jeden provakcinačný vedec , vysídlenie na nejaký ostrov?!" A. Belousovová dvíha varovný prst: "Po rozhodnutí Austrálskeho súdu mi už tieto predstavy neprídu až také sci-fi...."

Viete, ktorý pamätník na Slovensku prežil všetky režímy na pôvodnom mieste?
V uplynulých dňoch ubehla storočnica od slávnostného odhalenia pamätníka Milana Rastislava Štefánika v jeho rodnom kraji, na Myjave. Mysleli na to hneď po jeho smrti Myšlienka sa zrodila v hlavách funkcionárov TJ Sokol v Myjave MUDr. Jána Slabeja... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.