Laššáková: Čo že to naša prezidentka tak citlivo vníma?
16 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Ústavná právnička Judita Laššáková porovnáva dve situácie, kedy sa prezidentka môže obrátiť na Ústavný súd.

Urobila to, lebo môže

"Zuzana Čaputová sa ohradila proti kritike, ktorá sa jej ušla za nevypísanie referenda o predčasných voľbách. Vraj chcela chrániť ústavnosť. A vraj "môže", lebo to takto stojí v Ústave SR." Píše na sociálnej sieti J. Laššáková: "Pri Dohode medzi vládami SR a USA sa na Ústavný súd SR obrátiť nechce. A ak bude Dohoda už zaradená do programu NR SR, už ani nemôže. Mňa by len zaujímalo, ako uvažuje žena v pozícii najvyššieho ústavného činiteľa s priamou legitimitou. Jaj, už viem: ona citlivo vníma! Otázka je, čo? Pretože potreby občanov SR to zjavne nie sú!"

Musíme sa spojiť na jedno námestie, ako jedna duša, jeden národ!
"Priatelia, Slovensko potrebuje pomoc, potrebuje zjednotiť, nie rozkúskovať a hlavne potrebuje znova žiť!" Píše a apeluje na sociálnej sieti JUDr.Marek Géci (za Slovensko, za občanov). "Podporujem a vždy podporím taký národný protest, ktorý ukáže... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.