Soročinová: Za Djokovičovou šikanou je pokus zlomiť Slovanov
15 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Slovania sú v rámci sveta veľká masa. V európskom meradle nehovoriac. Je preto len prirodzené, že ich spojenie sa je pre mnoho štátov nežiadúce.

A preto sa využíva každá možnosť, ako túto masu názorovo a morálne rozdeliť, nebodaj zlikvidovať. O jednom z možných spôsobov hovorí Monika Sofiya Soročinová.

Fakt sú to náhody?

“Zhodou náhod práve českú tenistku Renatu Voráčkovú  deportovali z Austrálie a srbského tenistu Novaka Djokoviča  naďalej na území Austrálie šikanujú, kvôli vakcinácii, ktorú nikto legálne nepriznal ako povinnú. Dokonca Najvyšší súd USA včera zablokoval nariadenie senilného Bidena o povinnej vakcinácii." Píše Soročinová.

Štatistiky hovoria...

"Slovanské národy patria medzi najmenej preočkované. To potvrdzuje historickú odolnosť Slovanov a silu vzoprieť sa totalitarizmu páchanému zo strany sfanatizovaných globalistov. Myslia si, že nás zatlačia do kúta, ale nás, Slovanov, len tak nezlomia a Djokoviča tak isto celkom určite nie." Konštatuje S. M. Soročinová.

Policajti z Obvodného oddelenia v Štúrove, palec hore, ste frajeri!
Policajná hliadka zachránila v Kameníne život 30-ročnej žene, informuje TA SR. Policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru v Štúrove zachránili život 30-ročnej žene. Počas nočnej služby preverovali oznámenie 30-ročnej ženy z Kamenína, že ju... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.