SNS: Režim OP diskriminuje zdravých a obmedzuje práva študentov
15 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Mimoparlamentná Slovenská národná strana rázne požaduje zrušenie režimu OP. Svoju výzvu zverejnila na sociálnej sieti.  

„Slovenská národná strana vyzýva vládu Slovenskej republiky, aby nepoužívala režim očkovaný, prekonaný ako univerzálny model na ochranu zdravia ľudí. Z logiky veci vyplýva, že aj očkované osoby môžu byť nakazené a prenášať chorobu.

Viete, prečo na Slovensku platí núdzový stav? Aby mohla stále trvať doba "kešu"
To sa nám to tu perú prachy, jedna radosť. A čím dlhšie potrvá núdzový stav, tým dlhšie si ich mocenské mafia môžu prať. Dobrá voľba a Umiernení práve z dôvodu možného pretrvávania legálnyvh nezákonností žiadajú ukončenie núdzového... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

Pýtame sa nahlas, ako prídu k takýmto diskrimináciám ľudia, ktorí sa nemôžu očkovať z rôznych dôvodov a očkovať by sa aj chceli. Potom sú aj ľudia, ktorí sa zaočkovať skrátka nechcú. Jediný logický model, ktorý by mal byť používaný je očkovaný, prekonaný a testovaný,“ píše vo svojej výzve.  

Nepredstaviteľné

SNS pripomína, že sa treba vrátiť k liečeniu pacientov v ambulanciách. Ak má niekto pozitívny test, mal by byť ďalej klinicky testovaný, aby sa vyvrátili alebo potvrdili všetky možné príčiny ochorenia.

Ak má režim OP zabezpečiť ochranu zdravia, dnes je zrejmé, že to tak nie je. SNS nevidí dôvod na diskrimináciu ľudí. Najmä keď sú zdraví a vedia svoje zdravie preukázať testom. Podľa strany neexistuje dôvod na skracovanie lehôt, neexistuje dôvod na obmedzovanie základných ľudských práv. Režim OP začína porušovať aj práva študentov. Je nepredstaviteľné, aby len očkovaný a prekonaný študent mohol študovať.

Ján Baránek: Čo sa deje dnes, bude raz v učebniciach. Ako zločin (+video)
Ján Baránek predstavuje nositeľa Nobelovej ceny za fyziológiu a medicínu za objav vírusu ľudskej imunodeficiencie (HIV) v roku 2008. Jasná reč "Jasne tu hovorí o následkoch očkovania. Nepochopí to iba idiot, aktivista-fanatik, alebo kriminálnik.... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.