Ján Baránek: Čo sa deje dnes, bude raz v učebniciach. Ako zločin (+video)
15 | 01 | 2022 I Eka Balašková

Ján Baránek predstavuje nositeľa Nobelovej ceny za fyziológiu a medicínu za objav vírusu ľudskej imunodeficiencie (HIV) v roku 2008.

Jasná reč

"Jasne tu hovorí o následkoch očkovania. Nepochopí to iba idiot, aktivista-fanatik, alebo kriminálnik. A má pravdu aj v tom, že to, čo sa deje dnes, bude raz v učebniciach dejepisu. Ja si dovolím iba dodať, že nie len ako vedecký a medicínsky prešľap, ale aj ako mega kriminálny zločin. Za to, čo sa dnes deje skrátka aktéri musia byť raz postavení pred súdy." Píše J. Baránek k videu, ktoré sa oplatí prezdieľať.

Na Slovensko sa po štúdiu medicíny nevrátim! A nie len kvôli platu
Medik popísal dôvody, ktoré ho nútia ostať v Česku aj po skončení školy. Politikom odkazuje, že sa na Slovensko nevráti. Takéto rozhodnutie urobil rok pred absolvovaním medicíny v českom Olomouci. Svoje dôvody zverejnil anonymne na FB: „Študujem... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Ján Papuga

_______________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.