Pozor, zajtra vo VOC Nitra deti neočkujú!
15 | 01 | 2022 I TA SR/Ivan Brožík

Vo VOC v Nitre v nedeľu deti očkovať nebudú, ochorel pediater. Informuje o tom TA SR.

Nitriansky samosprávny kraj upozorňuje verejnosť, že v nedeľu (16. 1.) nebude vo veľkokapacitnom očkovacom centre (VOC) NSK v Nitre očkovať deti vo veku od 12 do 18 rokov. Dôvodom je ochorenie pediatra, ktorý mal deti očkovať, informovala hovorkyňa predsedu kraja Oľga Prekopová.

Deti nie!

Vo VOC na Slančíkovej ulici v Nitre sa počas tohto víkendu od 8.00 do 16.30 h podávajú vakcíny Comirnaty a Moderna. Avizované očkovanie detí sa neuskutoční. Očkovanie pokračuje aj v priestoroch polikliniky v Šali, kde sa v čase od 8.00 do 15.00 h očkuje v sobotu vakcínou od konzorcia Pfizer/BioNTech a v nedeľu Modernou. V poliklinike v Štúrove sa bude vakcínou Comirnaty očkovať iba počas nedele, v čase od 8.00 do 15.30 h.

Štefan Harabin podáva trestné oznámenie na politikov a úradníkov, ktorí ignorovali pripomienky k Dohode
Štefan Harabin píše: "Dnes som podal elektronicky aj poštou trestné oznámenie na úradníkov Naďa, alt. aj na neho samotného preto, lebo neumožnili účasť vyše 22 000 občanov na správe veci verejných nepozvaním ich zástupcu (Hromadnej pripomienky) na... Čítať ďalej
15 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

____________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.