Minister zahraničia si z nás robí ...?
13 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Minister Ivan Korčok sa 12. 1. vyjadril, že pre bezpečnosť Slovenska je nutné mať s Ruskom otvorený dialóg.

V deň, keď vláda prijala "obrannú" dohodu s USA. Ako hovorí klasik - to nevymyslíš. O rokovaní NATO a Ruska v Bruseli píše Nový čas. Vodu kážeme, víno pijeme?

"Predpokladom zmysluplného dialógu je však deeskalácia napätia na ukrajinskej hranici," vyhlásil minister po rokovaní Rady NATO - Rusko v Bruseli, no podpisom zmluvy s vládou USA sa napätie na ukrajinskej hranici určite nedeeskaluje. Pripomenul, že cieľom rokovaní bolo poznať ruské návrhy a prezentovať návrhy spojencov na ďalší dialóg.

Hneď však dodáva, že "...sú určité princípy a požiadavky, o ktorých sa nedá rokovať alebo ich ohýbať." 

Dá sa prísť na rokovanie s tým, že my si budeme robiť, čo chceme, vy budete tými, od ktorých očakávame, že sa prispôsobia? Vlastne toto je aj vnútropolitický spôsob komunikácie tejto vlády s občanom, tak prečo by pán minister a vlastne celá vláda, mali meniť svoje spôsoby.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/12/ked-ukrajina-zautoci-bude-velmi-horuco-video

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.